Ce produse alimentare te scapă de celulită?

Se știe deja că nu doar persoanele supraponderale pot avea celulită și că forma și greutatea nu prea contează. Așa că nu-ți fie teamă, toate femeile trec prin coșmarul numit celulită.

Se pare că există o oarecare genetică: dacă mama ta suferă de celulită este foarte posibil să dezvolți și tu acest aspect de coajă de portocală. Există foarte multe produse cosmetice împotriva celulitei și este posibil ca pentru o perioadă scurtă de timp să crezi că își fac efectul.
Specialiștii spun că există câteva rețete utile care luptă împotriva celulitei, iar partea bună a lucrurilor este că ai aceste ingrediente în bucătărie.

Iată ce produse alimentare te scapă de celulită:

1. Scrub de cafea:

Ai nevoie de o cană cu zaț de cafea, jumătate de cană cu zahăr brun și o ceașcă de ulei de nucă de cocos.
Se amestecă zațul de cafea cu uleiul de nucă și zahărul brun, apoi iei această compoziție la duș. După ce ți-ai făcut o baie caldă, în care ai pus câteva picături de ulei, trebuie să freci zonele afectate cu celulită prin mișcări circulare. Următorul pas este să te împachetezi cu folie alimentară din plastic și să lași cafeaua să acționeze timp de 10-15 minute. După ce au trecut cele 15 minute, te clătești și îți mai faci un masaj de jos în sus cu ajutorul unui ulei. Important este să faci întotdeauna mișcările de jos în sus pentru că stimulezi limfa.

2. Mască pe bază de roșii:

Dr. Oz recomandă consumul regulat de roșii sau suc de roșii pentru că au un conținut bogat de licopen. În afară de dieta pe bază de roșii, poți aplica o pastă de roșii pe zonele afectate și apoi împachetezi cu folie de plastic, lași să acționeze 15 minute și clătești. Astfel de împachetări îți stimulează producția de colagen, iar pielea va fi mai elastică și mai fermă.

3. Împachetări cu alge marine și ulei de măsline:

Se încălzește uleiul de măsline cât să fie suportabil pe piele, apoi se amestecă pudra de alge marine și două picături de ulei esențial de lămâie. Se aplică pe zonele cu probleme, se împachetează cu folie din plastic și se lasă să acționeze jumătate de oră, apoi se face duș.

ce-produse-alimentare-te-scapa-de-celulita

4. Cacao și unt de shea:

Trebuie să folosești unt de cacao și shea nerafinate, masează zona afectată și împachetează cu folie alimentară. Dacă nu ai probleme cu vasele de sânge, te poți înveli cu o pătură și să stai la căldură o oră, maxim două. Astfel, vei stimula transpirația și eliminarea apei în exces. Apoi poți face duș obișnuit.

Din păcate, nu există produse care să garanteze că elimină 100% celulita, însă cu o dietă adecvată, sport și împachetări pe care le poți face acasă, poți ține sub control orice urmă de celulită. Nu uita să consumi apă și să renunți la țigări și sucuri carbogazoase.

TIPS: Fă cel puțin o dată pe săptămână o astfel de împachetare, iar scrubul cu cafea ar trebui să-l faci de cel puțin două ori pe săptămână. Nu uita să hidratezi pielea și să consumi lichide fără zahăr.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment