Ce poziție ți se potrivește în funcție de zodie

Ce poziție ți se potrivește în funcție de zodie? În principiu este aceea care îți place, dar se pare că poți aborda anumite poziții care să se potrivească perfect cu personalitatea ta. Se spune că pentru armonia în cuplu trebuie să-ți mai condimentezi din când în când acțiunile din dormitor, iar pentru o legătură emoțională mai strânsă se recomandă mișcările lente și privirile directe.

Iată care sunt pozițiile ideale pentru fiecare zodie în parte:

1. BERBEC:

Fiind o zodie de foc, Berbecul este o fire pasională și nu dă niciodată înapoi de la ideea de a-și domina partenera. Se recomandă LINGURIȚELE: amândoi stați pe o parte, bărbatul puțin mai jos decât femeia pentru a obține o plăcere mai mare. Femeile sunt înnebunite după Lingurițe pentru că își simt partenerul în spate.

pozitii-in-functie-de-zodie2. TAUR:

Taurii sunt înnebuniți după atingeri și preferă să stea în spatele partenerei. Poziția potrivită acestui semn zodiacal este una în care bărbatul își poate vedea partenera, de preferat dintr-o parte, astfel încât el să se poată mișca în voie. Femeia trebuie să țină un picior întins și pe celălalt desfăcut, stând pe burtă.

3. GEMENI:

Gemenii sunt recunoscuți ca fiind o zodie care experimentează. Cuvântul de bază în cazul lor este creativitatea, așa că este dificil de a propune doar o poziție. Totuși, Gemenii preferă acele poziții în care ambii parteneri își pot lipi trupurile unul de celălalt. O astfel de poziție poate fi cea turcească. Bărbatul stă în șezut, iar femeia își încolăcește picioarele de jur împrejurul lui.

4. RAC:

Racii sunt adepții romantismului, așa că poziția misionarului este ideală pentru ei. Partenera stă întinsă pe spate, iar bărbatul trebuie să aibă mișcări lente, fără să lipsească sărutările pe gât.

5. LEU:

Leii nu suportă rutina, fiind foarte pasionali. Puteți încerca un scaun fără brațe. Bărbatul stă pe scaun și partenera trebuie să stea cu spatele la el. Este una dintre cele mai incitante poziții.

6. FECIOARĂ: 

Persoanele născute sub semnul Fecioarei sunt atente la detalii și nu-și lasă partenera până când nu obțin ceea ce vor. Preferă acele poziții în care ambii parteneri conduc un joc în doi, important fiind rezultatul. Se recomandă poziția doggie, astfel încât bărbatul Fecioară să-și domine partenera.

7. BALANȚĂ:

Balanța preferă contactul vizual, așa că recomandăm poziția Amazoanei. Femeia se așază din șezut peste bărbat, fie cu fața, fie cu spatele la el.

8. SCORPION:

Se spune că Don Juan sau Casanova au fost născuți sub semnul zodiacal Scorpion. Sunt renumiți pentru pasiunea lor și sunt adepții pozițiilor romantice. Se recomandă Muntele Magic, femeia se așază pe burtă peste câteva perne, iar bărbatul rămâne în spatele ei.

9. SĂGETĂTOR:

Săgetătorii sunt adepții pozițiilor romantice alternate cu cele îndrăznețe. Se recomandă poziția PICAMER. Femeia stă pe spate, ca în poziția misionarului, doar că își încolăcește picioarele în jurul bărbatului.

10. CAPRICORN:

Îndrăzneți și siguri pe ei, Capricornii preferă mesele sau biroul. Femeia trebuie să stea pe spate pe birou sau o masă solidă, iar bărbatul o va face să atingă punctul culminant din picioare.

11. VĂRSĂTOR:

Vărsătorii sunt curioși din fire, însă au nevoie de o doză mică de romantism. Se recomandă lingura senzuală, ambii parteneri stau pe o parte, arcuiți ușor.

12. PEȘTI:

Nativii din zodia Pești preferă stabilitatea emoțională, poziția lor preferată fiind Alunecușul. Bărbatul se așază pe spate, iar femeia trebuie să stea deasupra, cu picioarele întinse. Este o poziție dificilă pentru că femeia nu se poate mișca prea mult, însă are rezultate garantate.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment