Ce poti face de 8 martie pentru mama ta

Ce poti face de 8 martie pentru mama ta?

Spune-i ca o iubesti si ca ea e prima femeie importanta din viata ta. Este cu siguranta cel mai frumos cadou pe care il poti oferi unei mame.  Indiferent ca ii esti aproape in fiecare zi sau daca va despart sute de kilometri, aminteste-i ca ii esti recunoscator pentru tot ce a facut pentru tine.

Pe langa un astfel de cadou, te poti gandi la o fotografie cu voi doi/doua pe care o poti pune intr-o rama frumoasa si pe spate sa ii scrii un mesaj de care sa isi aminteasca mereu cu drag. Sau daca aveti fotografii mai multe, ii poti face cadou un album cu toate fotografiile voastre si printre ele sa ii lasi cateva cuvinte.

Felicitarile pot fi si ele un cadou dragut, dar daca iti permite bugetul ii poti cumpara o bijuterie pe care sa o poarte cu drag.

Tu ce cadou ai oferit mamei tale?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment