Ce poți face cu telefonul vechi

Ai un telefon vechi? Nu-l arunca!

Companiile de telefonie mobilă te ajută să-ți ții smartphone-ul la curent cu ultimele tendințe foarte ușor, ceea ce înseamnă că mulți dintre noi mai avem prin casă telefonul vechi. În unele cazuri, aceste telefoane nu valorează mult și nu pot fi vândute cu ușurință, chiar și companiilor online de reciclare a telefoanelor. Dacă ai un smartphone care ocupă spațiu într-un sertar, există numeroase modalități de a-l folosi, chiar dacă nu mai poți efectua apeluri. Uite o listă cu noi utilizări pentru telefonul vechi!

Consolă de jocuri
Chiar dacă nu mai poți efectua apeluri, poți utiliza în continuare vechiul telefon ca o consolă de jocuri. Descarcă gratuit jocurile care nu necesită Wi-Fi și păstrează telefonul în baie sau oriunde vrei să treacă timpul mai repede. Așa, vei avea o modalitate de petrecere a timpului liber oricând la îndemâna ta.

Ce-poți-face-cu-telefonul-vechiCa alarmă
Telefonul tău vechi încă mai funcționează ca ceas, cronometru și are câteva setări de alarmă. Folosește-l pentru a urmări progresul tău când faci exerciții sau utilizează-l ca alarmă atunci când gătești. Poți folosi grafica ceasului pentru a-ți învăța copiii cum se citește ceasul, dar îi și poți cronometra pe aceștia în scopul pregătirii pentru testele de la școală.

Ca MP3 player
Dacă vechiul smartphone are o memorie mare, șterge aplicațiile și stochează muzică pe el în schimb. Acest lucru îți va permite să ai un player multimedia prin casă, pentru tine și familia ta. Din moment ce îți poți descărca toate tipurile de divertisment, nu vei avea nevoie de Wi-Fi pentru a le accesa, ci vor fi la îndemâna ta tot timpul.

Ca opțiune alternativă la mesaje
Există câteva aplicații gratuite care îți permit folosirea vechiului telefon pentru a trimite mesaje. Cât timp ai acces la Wi-Fi, poți trimite mesaje pe smartphone-ul vechi și să ai un telefon alternativ pentru urgențe. Este o modalitate perfectă pentru adolescenți să le trimită mesaje prietenilor, fără a adăuga costuri suplimentare la factură.

Ca aparat foto
Vechiul smartphone încă poate face și stoca fotografii. Îl poți lua în vacanțe și lăsa copiii să experimenteze fotografia cu el. Descarcă niște aplicații foto pentru ei ca să poată edita și modifica pozele pe care le fac.

Ca instrument financiar
Folosește calculatorul, notițele și câteva aplicații financiare pentru a-ți transforma vechiul telefon într-un instrument bancar. Fă-ți notițe în legătură cu banii pe care îi cheltuiești și folosește-le pentru a-ți echilibra balanța financiară. Când ieși, scrie ce ai cheltuit, astfel încât să poți deduce din registrul principal, atunci când ajungi acasă.

Ca prieten la sala de fitness
Dacă ești îngrijorată cu privire la căderea sau zgârierea noului telefon în timp ce ești la sala de fitness, pune muzică pe vechiul telefon, articole, și folosește-l pentru a-ți urmări aportul caloric. Poți folosi notițele și aplicații gratuite pentru a urmări câți pași faci în timpul unei zile. Chiar dacă nu mai poți efectua apeluri pe vechiul smartphone, există încă o mulțime de moduri pentru ca acesta să rămână la fel de util.

Dacă mai știi și alte întrebuințări ale vechiului telefon, așteptăm să le împărtășești cu noi!

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment