Ce plante sunt potrivite în locuință – Flori care nu necesită îngrijire

Ce plante sunt potrivite în locuință – Flori care nu necesită îngrijire

Dacă îți plac florile și vrei să te bucuri de ele și în apartament, trebuie să știi care flori sunt potrivite în interior și cum trebuie să le îngrijești. Plantele verzi fac minuni într-un apartament, nu doar pentru aspectul lor, ci și pentru că fac atmosfera mult mai placută și mai armonioasă.

Înainte de a-ți achiziționa flori, interesează-te cum trebuie să le îngrijești și ce nevoi au. Unele plante au nevoie de foarte multă lumină, altele de razele soarelui.

Dacă nu ai foarte mult timp pentru îngrijirea lor, există câteva plante care nu necesită udare frecventă:

1. Palmierul Doamnei sau Kentia: pentru că nu necesită prea multă apă, acest palmier este planta ideală pentru cei care nu-și petrec foarte mult timp acasă. Palmierul iubește locurile semiumbrite, iar pământul nu trebuie să fie în permanență umed.

 

 

 

 

 

 

2. Picior de elefant: este originară din Mexic, are nevoie de foarte multă lumină, motiv pentru care se recomandă să stea lângă fereastră și nu trebuie udat foarte des, pentru că acumulează și stochează lichid în tulpina groasă.

 

 

 

 

 

 

3. Kalanchoe blossfeldiana: este o plantă des întâlnită în apartamente, oferă un aspect plăcut în locuință datorită florilor micuțe, îi place umiditatea și nu trebuie expusă direct în bătaia razelor de soare.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment