Ce pietre ți se potrivesc în funcție de zodie

Corespondentele în funcție de zodie sunt variate de la o cultură la alta, mai ales când vine vorba de pietre norocoase. Însă, unele ți se potrivesc și sunt destinate să armonizeze acea energie interioară prin eliminarea celei negative. De aceea, e recomandat să le porți alături de tine -în geantă sau ca bijuterie. Uite cum poți alege cristalul potrivit zodiei!

Berbec
Nativii berbec au ca talisman norocos diamantul, dar și jaspul și piatra sângelui. Li se potrivesc pietrele roșii, dar și altele precum ametistul, carneolul, coralul, rubinul și obsidianul. Diamantului îi sunt recunoscute calitățile de a clarifica gândirea, jaspului cele de a îndepărta problemele cu capul și sângele, pe când heliotropul ține departe energiile negative.

Taur
Celor născuți în zodia taur le poartă noroc diamantul și safirul. Printre alte pietre norocoase se numără și cuarțul roz, smaraldul, rodonitul, chihlimbarul și obsidianul. Pentru aceștia, diamantul aduce un plus în gândirea pozitivă, iar safirul protejează și vindecă. Unii cred chiar că ar împlini dorințele.

Ce-pietre-ți-se-potrivesc-în-funcție-de-zodieGemeni
Un nativ gemeni se va simți întotdeauna mai bine în preajma smaraldului și agatului. Ca și culori, va opta pentru pietrele galbene și verzui. Noroc îi va fi dat și de pietre precum carneol, ametist, granat, perle, topaz sau safir. Pentru această zodie, agatului îi sunt recunoscute proprietățile curative și calmante, pe când smaraldului cele protective.

Rac
Cei născuți în zodia rac va alege ca talisman norocos pietre precum smaraldul, calcedonia albastră sau aventurinul. De asemenea, pot opta și pentru diamant, onix, acvamarin, perle sau opal. Cristalul de aventurin este cunoscut pentru faptul că stabilește o liniște interioară și pentru că îi ferește pe nativii din rac de depresie și de anxietate. Calcedonia reușește să le limpezească gândirea acestora, pe când smaraldul este un talisman noroc de neratat.

Leu
Lideri înăscuți, leii vor regăsi norocul în pietre precum jadul, peridotul sau chihlimbarul. În general, le plac pietrele în culori galbene, aurii și portocalii, și pot purta și jasp, opal de foc, carneol, hiacint sau granat. Stările de neliniște ale nativilor lei sunt calmate de peridot -sau olivină-, efectul protectiv în domeniul O.R.L.-ului este dat de chihlimba, iar jadul îi face mai înțelepți.

Fecioară
Persoanele născute în zodia fecioară au ca talisman norocos atât sardonixul, cât și carneolul. Pietrele preferate sunt în culori maro, bej și verde, așa că se vor simți bine purtând cuarț, safit galben, jasp, coral, ametist sau granat. Sardonixul s-a dovedit a fi norocos pentru acestea, dând armonie relațiilor și energie, pe când carneolul este folosit pentru proprietățile sale armonizatoare și antidepresive.

Balanță
Nativii balanță au noroc dacă apelează la pietre precum sardonix, opal sau crisolit. Având în vedere că li se potrivesc de minune pietrele verzi, și nu numai, pot alege și jadul, topazul, olivină, rubinul sau ametrinul. Opalul este cunoscut pentru energia pozitivă pe care o degajă, sardonixul este un adevărat talisman norocos, iar crisolitul restabilește echilibrul din viața balanțelor.

Scorpion
Scorpionii depășesc limitele norocului dacă poartă pietre precum beril sau acvamarin. Pietrele în culori roșii, negre și grena poartă, de asemenea, noroc. Acvamarinul ajută prieteniile scorpionilor să fie longevive, pe când berilul contribuie la memorie și la energie.

Săgetător
Nativii acestei zodii au ca talisman norocos topazul, dar și perlele și chihlimbarul. Printre celelalte pietre norocoase se număra turmalina, calcedonia, azuritul sau peridotul. Topazului îi sunt recunoscute proprietățile regenerative și armonizante, pe când perlele aduc liniște în viața acestora.

Capricorn
Capricornii pot opta pentru onix sau rubin, în ceea ce privește talismanul norocos, iar în general, li se potrivesc pietrele negre. Aducătoare de noroc sunt considerate și cristalele următoare: malahitul, agatul, safirul, cuarțul fumuriu. Rubinul e cunoscut ca și cristalul care îți reîncarcă bateriile cu energie și te ajută la luarea deciziilor, pe când onixul este un protector împotriva energiilor negative.

Vărsător
Nativul vărsător este mai norocos dacă poartă asupra sa obsidian sau lapis lazuli. Culorile specifice pietrelor zodiei sale sunt nuanțele de albastru și se va încărca energetic de la hiacint, safir, opal, zircon sau crisopaz. Contraindicat pentru diabetici, lapis lazuli echilibrează viața în ceea ce privește norocul, dar și dragostea. Obsidianul este cunoscut ca și protector, care înlătură stările nervoase.

Pești
Persoanele născute în zodia pești pot purta ca talisman norocos ametistul, precum și azuritul. Pietrele albastre, bleumarin sau violet le stimulează norocul, așa că pot alege dintre safirul albastru, turcuoaz, agat albastru și lapis lazuli. Ametistul este alegerea potrivită pentru că aduce un echilibru vieții, iar azuritul ajută la mărirea capacităților emoționale.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment