Ce personalitate ai în funcție de modul în care scrii

Dacă vrei să-ți faci un test simplu de personalitate, scrie două paragrafe și urmărește detaliile de mai jos:

1. Mărimea literelor:

– litere mici: cei care au scrisul mic sunt persoane meticuloase și timide, cărora nu le place să iasă în evidență, fiind mai degrabă interesați de acumularea noilor cunoștințe.

– litere mari: sunt persoane extrovertite, fiind ca un magnet pentru ceilalți. Persoanele care au scrisul mare au capacitatea de a atrage multe simpatii.

2. Spațiul între cuvinte:
Dacă spațiul între cuvinte este mare, înseamnă că nu-ți place să fii sufocat într-o relație, preferând să te bucuri de intimitatea ta. Dacă spațiul între cuvinte este unul strâns înseamnă că nu suporți singurătatea și accepți compromisuri în viață.

personalitate-in-functie-de-scris3. Buclele literelor L și E: dacă faci bucle largi înseamnă că ești o persoană relaxată, dornică de noi experiențe, în schimb buclele înguste sunt specifice persoanelor care nu au prea multă încredere în sine, dar nici în alte persoane.

4. Locul în care este pus punctul pe literele I și J: specialiștii în grafologie susțin că un punct plasat deasupra literei evidențiază faptul că ești o persoană ordonată, capabilă de a se concentra pe detalii, însă dacă pui punctul ușor în stânga, înseamnă că nu-ți place să fii presat de cei din jurul tău pentru a face ceva, alegând de cele mai multe ori să rezolvi lucrurile în ritmul tău.
Persoanele care au o imaginație bogată va plasa punctul cât mai sus, iar cei care preferă să gândească pozitiv, vor înlocui punctul cu un cerculeț.

5. Virgulă în loc de punct: este specifică persoanelor autocritice, care nu au răbdare cu cei din jur.

6. Literele rotunjite: sunt specifice persoanelor creative, pe când cele ascuțite arată că ești o persoană inteligentă și curioasă, dornică să înveți mereu lucruri noi. Dacă scrii literele conectate înseamnă că denotă logica și grijă în luarea deciziilor.

7. Gradul de presiune: dacă ești genul care scrie apăsat, înseamnă că te ții de cuvânt mereu și că nu renunți la principiile tale. Dacă nu scrii niciodată apăsat, poți fi catalogat ca o persoană empatică și sensibilă.

8. Un scris aplecat: dacă scrii spre dreapta înseamnă că ești sociabil, dacă scrii spre stânga înseamnă că ești timid și nu-ți place să ieși în evidență. Există posibilitatea să scrii drept, ceea ce înseamnă că poți fi o persoană logică.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment