Ce personalitate ai în funcție de luna în care te-ai născut

Personalitate

Astrele ne influențează destinul, precum și luna în care ne-am născut, dar poți afla și ce personalitate ai în funcție de acești indicatori. Dacă vrei să-ți trasezi comportamentul în linii mari sau să știi la ce să te aștepti de la un nou partener, învață care sunt caracteristicile specifice lunii de naștere.

Ianuarie
Oamenii născuți în ianuarie sunt motivați de ambiție, muncesc cu pasiune și știu cum să facă treaba ca la carte. Aceștia sunt îngrijiți, organizați și serioși -când e nevoie-, ceea ce îi determină să fie lideri în lumea afacerilor. În timp ce pot fi critici și geloși pe alții, sunt de asemenea sensibili și au dificultăți în a-și exprima sentimentele. Pot fi încăpățânați și greu de mulțumit. Persoanele născute în prima lună a anului tind să iubească copiii și să dea dovadă de loialitate în relațiile de cuplu.

Februarie
Persoanele născute în februarie au o personalitate schimbătoare, care poate fi temperamentală într-un moment și liniștită în următorul. Multe dintre ele sunt gânditori profunzi, care iubesc explorarea noilor obiective și visuri, asumându-și riscuri îndrăznețe pentru a realiza ceea ce și-au propus. Unii suferă de mania superstiției. Cei mai mulți oameni născuți în februarie sunt atractivi, seducători și își fac prieteni cu ușurință. Încăpățânarea îi acaparează uneori, fiind ușor de rănit.

PersonalitateMartie
Persoane sensibile, cei născuți în martie sunt binevoitori cu alții și le place să aibă grijă de aceștia. Sunt afectuoși și atractivi, dar, de multe ori, rezervați în exprimarea sentimentelor. Persoanele născute în luna martie vor răspunde întotdeauna cu bunătate și vor observa cu ușurință momentele când alții au nevoie de ajutor sau de stimulare emoțională. Acestea sunt oneste și demne de încredere, iubind și atenția îndreptată spre ele. Din păcate, aceste persoane pot fi ranchiunoase și schimbătoare, atunci când nu au o dispoziție liniștită. Multe dintre ele iubesc confortul de acasă și au talent muzical.

Aprilie
Deși oamenii născuți în aprilie nu sunt atractivi sau seducători în mod tradițional, personalitatea lor puternică și atenția pe care o acordă în transformă în prieteni distractivi. Aceștia sunt foarte activi, iar uneori acționează în grabă atunci când caută o nouă aventură. Persoanele născute în aprilie îi motivează pe cei din jurul lor, dar pot fi agresive sau prea sensibile pentru unii oameni. De asemenea, sunt buni diplomați, putându-și ajuta prietenii sau familia cu soluții pentru problemele lor.

Mai
Cei născuți în această lună au o personalitate motivantă, iar intelectul rapid duce la rezolvarea cu succes a orice și-au propus. Sunt, de obicei, atractivi fizic și psihic, reușind să atragă parteneri puternici. Nu tind să aibă mulți copii. Aceste persoane neliniștite iubesc călătoriile, artele și interacțiunile în grupuri care apreciază inteligența lor. Din păcate, au tendința de a se enerva prea repede.

Iunie
Persoanele născute în luna iunie tind să fie foarte sensibile și receptive la comportamentul altor oameni față de ele. În timp ce-și fac ușor prieteni datorită politeții și simțului umurolui, pot fi temperamentale și profund afectate, atunci când sunt jignite. Adesea comunicative, le plac dezbaterile și conversațiile importante, care le antrenează mintea. Oamenii născuți în iunie sunt sensibili emoțional, deschiși către alții, se plictisesc ușor și pot da dovadă de încăpățânare și de întârzierea deciziilor.

Iulie
Prietenoși, oamenii născuți în luna iulie au o personalitate efervescentă, care-i atrage cu ușurință pe ceilalți. Le place să-și mențină reputația nepătată, fiind onești și grijulii cu sentimentele celorlalți. În timp ce personalitatea lor este perfectă pentru a-și face prieteni, nu caută în permanență noi relații, ci preferă să fie abordați la rândul lor, de multe ori. Toanele celor născuți în iulie pot forma o barieră între ei și alții. Aceștia sunt, în general, liniștiți, cu excepția cazului în care sunt provocați. Atunci, vor purta pică pentru multă vreme. Mulți dintre ei au probleme digestive sau cu greutatea, peste care trebuie să treacă. Tind să muncească din greu și au rezultate bune la școală.

August
Luna august este cea în care se nasc mulți lideri, cu o personalitate neînfricată. Adesea atractivi și suavi, le place să fie în centrul atenției și se bucură de complimentele primite. Sunt extremi de romantici și-și exteriorizează sentimentele cu ușurință. Cu toate acestea, când ceva nu merge conform planului, tind să se lase dominați de mânie.

Septembrie
Persoanele născute în septembrie pot trece cu ușurință peste limitele impuse de societate, fiind adesea critici. Acești oameni sunt încrezători în propriile abilități, lucrează mult pentru ce-și doresc și sunt foarte organizați. De asemenea, sunt inteligenți și în căutarea noilor informați.

Octombrie
Cei născuți în luna octombrie iubesc noile prietenii. Răspund cu afecțiune și-și tratează prietenii și cei pe care îi iubesc cu mare importanță. O conversație cu cineva născut în această lună este amuzantă, visătoare, dar și încărcată cu opinii ferme. Aceștia tind să fie influențați cu ușurință de opiniile și ideile altor oameni.

Noiembrie
Persoanele născute în noiembrie au mintea plină de idei despre diferite proiecte, viitor, muncă și alte persoane. Ele vor găsi întotdeauna o modalitate pentru a obține ceea ce vor, datorită ideilor unice și cercetărilor. Sunt inteligenți, dar și secretoși. Dacă pot trece peste aspectele negative ale personalității lor, pot împărtăși dragoste și prietenii puternice. Sunt, de asemenea, cinstite și dau dovadă de încredere în relațiile cu ceilalți.

Decembrie
Loialitatea și generozitatea guvernează personalitățile celor născuți în decembrie. Onestitatea și încrederea îi fac prieteni buni în situații sociale. Sunt activi, jucăuși, au simțul umorului și al patriotismului. Printre trăsăturile negative se numără nerăbdarea și analizarea prea amănunțită a problemelor.

Sursă foto: hdwallpaperup.com

 

 

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment