Ce personalitate ai în funcție de forma nasului

Fizionomia fiecărui individ spune multe despre personalitatea acestuia, iar forma nasului nu este o excepție de la regulă, conform i-facts.info.

Dacă despre ochi se spune că este oglinda sufletului, ar trebui să arunci o privire peste detaliile de mai jos pentru a recunoaște personalitatea celorlalți în funcție de forma nasului:

1. Nasul mare: persoanele care au nasul mare, cu osul nazal puțin mai lat și nările mai mari, au calități de lider, sunt orgolioși și o dorință incredibilă de a lucra pe cont propriu. Cei care au nasul mare nu suportă să primească ordine și de cele mai multe ori, preferă să fie proprii lor șefi.

2. Nasul mic: au un os nazal scurt, îngust și vârful nici prea rotund, nici prea plat. Sunt persoane care excelează în munca de echipă, creative și spontane. Problema lor cea mai frecventă este aceea că devin nerăbdători și se simt frustrați destul de repede, motiv pentru care fi impulsivi chiar și atunci când nu este cazul. Dacă fac ceea ce le place, vor munci din greu, fără să se simtă obosiți.

3. Nasul lung: au un os nazal alungit. Sunt persoane care pot face afaceri cu ușurință, având un spirit întreprinzător și o ambiție ieșită din comun. De asemenea, au instincte bune și se apropie ușor de cei din jur.

4. Nasul scurt: sunt persoane loiale, dar le lipsește determinarea în ceea ce aleg să facă. De multe, se vor simți copleșiți de persoanele mai puternice și mai încăpățânate decât ei. Cei care au nasul scurt se bazează pe emoție și compasiune, sensibilitatea în exces fiind un dezavantaj.

ce-personalitate-ai-in-functie-de-forma-nasului5. Nasul drept: are nările înguste și este cunoscut ca fiind nasul grecesc. Posesorii acestei forme sunt inteligenți, dar și altruiști. De asemenea, dau dovadă de organizare, au succes în ceea ce aleg să facă, fiind disciplinați și meticuloși.

6. Nasul cârn: osul nazal este ușor arcuit în sus, iar persoanele care au un astfel de nas sunt optimiste și cu un caracter de mare valoare. Ei sunt cei în care își poate pune baza oricine.

7. Nasul coroiat: este similar cu nasul mare, însă puțin mai exagerat. Sunt persoane dificile și stricte în privința drumului pe care trebuie să-l urmeze, nu se lasă influențați de nimic și așteaptă întotdeauna să le arăți respect.

8. Nasul roman: este drept, dar cu o cocoașă la rădăcină. Sunt persoane ambițioase, hotărâte, cu o personalitate puternică și buni lideri.

9. Nasul ondulat: poate fi recunoscut după excrescențele aproape de rădăcină. Acești oameni oferă cu ușurință dragostea lor și se fac plăcuți ușor. De cele mai multe ori, îi vei vedea înconjurați de foarte mulți prieteni.

10. Nasul nubian: este specific persoanelor de culoare, care au aripile nazale mai late și nările mari. Sunt persoane care au o curiozitate aparte, expresivi și open mind, dar care nu își vor răsfrânge niciodată sentimentele sau ideile.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment