Ce personalitate ai în funcție de forma buzelor

Se spune despre ochi că sunt oglinda sufletului, însă după unii specialiști, forma buzelor poate spune mai multe despre caracterului unui om și gândurile acestuia.

Vă mai amintiți vorba aceea, că femeile cu buzele subțiri sunt rele? Haideți să vedem cât adevăr există în asta:

Buzele mari. Despre persoanele care au buze mari și cărnoase, se spune că sunt vorbăreți și că le place să stea la o bârfă cu prietenii. De regulă, sunt niște persoane care își fac rapid prieteni, fiind foarte plăcuți. Din păcate, există posibilitatea ca atunci când intră într-un grup nou de persoane, să acapareze toată atenția și să nu mai aibă răbdare să-i asculte pe ceilalți.

Buze mici și subțiri. Persoanele care au astfel de buze nu sunt la fel de vorbăreți precum cei cu buzele cărnoase. De cele mai multe ori, preferă să-ți țină viața privată la distanță de ochii lumii, iar atunci când se pune problema să-și arate sentimentele, devin introvertiți. Despre ei se spune că sunt de încredere, precaute, care nu se aruncă niciodată cu capul înainte când vine vorba despre o decizie.

forma-buzelorBuza de sus mai subțire. Specialiștii spun că există un fel de stângăcie când vine vorba despre sentimente la persoanele care au buzele inegale. Cu toate astea, sunt persoane care se distrează, care flirtează și pot fi numite vampe înnăscute. Fmeile cu buze inegale sunt nonconformiste, iar în dragoste oferă mai mult decât primesc. Cu toate astea, refuză schimbările și ajung să stea lângă un partener doar de dragul confortului.

Buze cărnoase și lungi. Persoanele care au fost înzestrate cu astfel de buze, afișează un zâmbet uniform, care dezvăluie o personalitate deschisă, prietenoasă, veselă și expresivă. Poate fi un confident de încredere, armonia fiind cea mai importantă. Persoanele cu buzele cărnoase și lungi sunt printre cei mai buni prieteni, nu sunt geloase și nici posesive, au calități de lider, fără a-și pierde modestia și aprecierea celor din jur.

Tu ce fel de buze ai?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment