Ce pensule de machiaj nu trebuie să-ți lipsească

Machiajul ocupă o parte importantă din ziua celor mai multe femei, așa că află ce pensule de machiaj nu trebuie să-ți lipsească din trusă. Fie că experimentezi noi stiluri în fiecare zi, sau îți place să arăți impecabil cu un look de zi cu zi, trebuie să fii sigură că ai echipamentul potrivit pentru asta. Cum nu ai repara un gard fără instrumentele adecvate, același lucru se aplică și la machiaj. Pensulele de machiaj reprezintă a parte esențială din rutina ta de machiaj, așa că uite sunt cele care sunt indispensabile.

Pensula pentru fond de ten
Aceasta este o pensulă relativ mică, comparativ cu cele pe care le folosesc majoritatea femeilor. Pensula pentru fond de ten încape sub zona de sub ochi și distribuie uniform fondul de ten pe restul feței. Poți cheltui puțini bani pe un astfel de produs, însă va trebui să cauți un raport calitate-preț convenabil. Această pensulă mai este cunoscută și sub numele de pensulă de stippling. O altă modalitate pentru aplicarea fondului de ten -înafară de degete, bineînțeles- este și folosirea unui burete special.

Ce-pensule-de-machiaj-nu-trebuie-să-ți-lipseascăPensula pentru anticearcăn
Una dintre modalitățile de a-ți aplica anticearcănul este cu ajutorul degetelor. Este o practică des întâlnită în rândul femeilor, dar nu ți-ar plăcea să eviți anticearcănul întins pe mâini și de sub unghii? Pensula pentru anticearcăn face totul atât de ușor. Merită să investești într-un astfel de produs, deoarece calitatea perilor săi va face într-adevăr o mare diferență, în special în zona de sub ochi. Vrei ca aceasta să fie destul de mică pentru a încăpea în părțile mai înguste de pe fața ta.

Pensula de pudră
Dacă folosești pudră, cel mai bine ar fi să o aplici cu o pensulă. Este mai rapid și mai ușor de finisat machiajul astfel. Printre cele mai importante pensule de machiaj se numără și pensula de pudră. Aceasta are perii mari, pentru a ajuta la tamponarea pudrei pe fața ta. Ține minte, aceasta nu este indispensabilă, dacă nu folosești pudră în timpul rutinei tale de machiaj. Nu este bine să o folosești pentru altceva, pentru că este prea mare.

Pensula pentru farduri
Acum vine vorba despre aplicarea fardurilor de ploape. În primul rând, acest proces este bine de făcut la început, pentru a micșora șansele ca fardul să cadă pe obraji. În principiu, depinde destul de mult de tipul fardului pe care îl folosești. Fardul de ochi sub formă de pulbere se aplică cel mai greu. Sfatul specialiștilor este să foloseși o pensulă mică și moale. Vestea bună este că și opțiunea ieftină a acestui produs este perfectă pentru folosire.

Pensula pentru fard de obraz
Pensula de blush este un must have pentru cele care optează pentru obraji îmbujorați. Pensula te va ajuta să eviți folosirea unei cantități prea mari de fard de obraz, ca să nu arăți ca un clovn. Cumpără-ți versiunea mai ieftină la început. După ce vei experimenta mai mult cu machiajul, te poți uita la opțiunile mai scumpe de pe piață.

Pensula pentru creion de ochi
Aceasta este ideală pentru un aspect impecabil al machiajului smokey eyes, fără a lăsa urmele degetelor și unghiilor tale peste tot. Multe creioane de contur au la capăt o pensulă, dar aici depinde de tine cât ești dispusă să cheltuiești.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment