Ce parfumuri să alegi pentru a-i atrage pe bărbați?

parfum

Știi deja că o pereche de pantofi cu tocuri, un ruj îndrăzneț sau o rochie mulată îi pot atrage pe bărbați. Însă știai că poți alege și câteva parfumuri care-l pot seduce pe partenerul tău? Aromele plăcute pot stimula părți ale creierului care sunt conectate direct cu dorința sexuală. Aromele senzuale sunt mai atrăgătoare și îți pot da un aer mai sofisticat, în timp ce aromele florale sunt corelate mai mult cu feminitatea, prietenia și eleganța. Aromele citrice sunt perfecte pentru a crește productivitatea la birou, iar anumite esențe florale, precum cea de gardenie, sunt corelate cu farmecul și romantismul.

Ce esențe de parfumuri îi seduc pe bărbați?

Cu toate că fiecare persoană are anumite preferințe, există mai multe parfumuri pe care bărbații le consideră atractive. Pe lângă vanilie și scorțișoară, există și alte ingrediente ale unui parfum care pot fi atrăgătoare. Dacă ești în căutare de parfumuri care să întoarcă privirile bărbaților pe stradă și nu numai, ia în considerare una dintre următoarele arome:

Parfum cu esențe lemnoase (mușchi de stejar sau lemn de mahon)- aceste ingrediente lemnoase oferă un miros de mosc.

Parfum cu esență de cuișoare sau coriandru – aceste arome condimentează ușor parfumurile.

Parfum cu esență de floare de portocal sau piersici – acest tip de parfum emană un miros ușor și inocent, care poate fi atrăgător pentru bărbați.

Parfum cu esență de lavandă – deși lavanda este asociată în mod obișnuit cu relaxarea, această aromă este considerată și un afrodisiac puternic. Iar în combinație cu dulceața vaniliei, s-ar putea să obții o poțiune de dragoste perfectă.

Parfum cu esență de chihlimbar – parfumurile acestea conțin extracte din plante sau animale, cum ar fi benzoina, seva unui copac asiatic. Acestea oferă o aromă bogată exotică parfumurilor.

Parfum cu esență de vanilie – acesta este considerat unul dintre cele mai atrăgătoare mirosuri pentru bărbați și femei. Vanilia este un afrodisiac natural, care stimulează libidoul și scade nivelul de stres.

Parfum cu esență de iasomie – acest parfum floral este destul de popular în ceea ce privește preferințele bărbaților. Are un miros ușor, romantic și poate merge perfect în combinație cu alte arome.

Magazinele de cosmetice oferă atât de multe varietăți când vine vorba de parfumuri, încât poți găsi cu ușurință mirosul care te definește sau care-i atrage pe bărbați, dacă te pregătești pentru o întâlnire romantică. Fii atentă doar la ingredientele acestor parfumuri, pentru a avea șanse de reușită de 100% în ceea ce-ți propui!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment