Ce nu trebuie să-i spui unei femei grase

Există câteva lucruri pe care nu trebuie să i le spui niciodată unei femei grase, fie că este o prietenă sau o nouă cunoștință. Kilogramele în plus reprezintă pentru oricine un motiv să se simtă complexat și cred că știi deja cum e să ți se spună lucruri dureroase, așa că nu pune și tu sare pe rană.

Iată care sunt lucrurile pe care nu trebuie să i le spui vreodată unei femei grase:

1. Ce te-ai îngrășat!
Crezi că femeia respectivă nu vede? Sau cântarul ei nu este bun? Dacă va simți vreodată nevoia să-ți ceară părerea, o va face. Altfel, nu-i aminti că are câteva kilograme în plus. Există femei care se îngrașă brusc din cauza problemelor hormonale sau pe bază de stres, ceea ce înseamnă că vor slăbi foarte greu.

2. Nu mânca aia, are foarte multe calorii!
Se va simți jignită, așa că nu-i atrage atenția asupra alimentelor pe care le consumă. Dacă vrei să-i dai un exemplu, comandă-ți tu alimente sănătoase atunci când ieșiți în oraș și cu siguranță îți va urma stilul de viață, dacă și-l dorește cu adevărat.

3. M-am îngrășat două kilograme!
Dacă ai 50 de kilograme și te plângi unei femei supraponderală că te-ai îngrășat puțin, vei obține antipatii. Ce crezi că îți poate spune o femeie grasă dacă te plângi că ai luat proporții? Nimic de bine și dacă o face este posibil ca părerea ei să nu fie oricum sinceră.

ce-sa-nu-i-spui-unei-femei-grase4. Nu-i cere să meargă la sală:
Dacă tu te duci des la sala de fitness și ea știe acest lucru, nu-i cere să vină cu tine. Unele femei nu vor să devină sclavele sălilor de fitness și ale meniurilor slabe în calorii. Dacă își va exprima vreodată dorința că vrea să te însoțească, ia-o cu tine!

5. Semeni cu Adele:
Unele femei grase sunt foarte frumoase, deși au un număr de kilograme în plus. Când îi spui unei femei grase că seamănă cu o vedetă cunoscută și criticată pentru stilul de viață mai puțin sănătos, o vei face să sufere și să se simtă complexată.

6. Ai mai slăbit!
Dacă nu ai mai văzut-o demult și ți se pare că arată mai bine, nu-i spune că a mai slăbit. Poate doar și-a schimbat look-ul și o face să arate mai bine.

7. Ce decolteu ai!
Dacă tu nu ești înzestrată în ceea ce privește formele, nu-i spune cu invidie că îți place decolteul sau posteriorul ei. Este normal ca atunci când femeile sunt mai grase să aibă un decolteu și un posterior mai generos, însă orice lucru bun vine cu dezavantaje.

8. Nu-i spune ce dietă să țină:
Dacă la x sau y a ținut o dietă, nu înseamnă că va ține și la alte femei grase. Cu siguranță cunoaște toate tipurile de diete, mai ales că există acces la atâtea informații.

9. Nu ești grasă!
Dacă se plânge că e prea grasă, nu o consola cu o minciună. Este ca și cum încerci să minți o femeie că nu e bolnavă sau leneșă, dar mai ales că îți este milă de ea. Mila este cea mai periculoasă și poate oricând să transforme o femeie normală în una depresivă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment