Ce nu știați despre zațul de cafea – Află de ce nu ar trebui să-l aruncați

Ce nu știați despre zațul de cafea – Află de ce nu ar trebui să-l aruncați

Zațul de cafea poate avea atâtea întrebuințări, încât nu-și merită deloc soarta de a fi aruncat la gunoi.

1. Știai că zațul de cafea este un bun nutrient pentru pământul din grădină? Dacă vei arunca zațul de cafea acolo unde ai plante, acestea vor crește mai sănătoase și cu flori mai frumoase pentru că reușesc să absoarbă mai multe substanțe nutritive din pământ.

2. Împotriva pisicilor: unele pisici au prostul obicei de a urina la cele mai frumoase flori ale tale, ceea ce înseamnă că nu poți bucura prea mult de plante. Amestecă zațul de cafea cu niște coji de portocale și lasă-le acolo unde ai flori. Pisicile vor evita să urineze în locurile respective, datorită mirosului prea exotic.

3. Deodorant: zațul de cafea vă scapă de mirosurile neplăcute, fie din frigider, fie din.. încălțăminte. Dacă lași puțin zaț de cafea în locurile cu miros neplăcut, zațul va absorbi tot mirosul.

4. Exfoliant: nu numai că îți exfoliază piele, dar ajută să lupți și împotriva celulitei datorită conținutului de cofeină.

5. Păr mai strălucitor: dacă îți vei spăla părul cu zaț de cafea și apoi îl vei clăticu apă caldă, te vei putea bucura de un păr mai strălucitor. Să nu uităm că există multe șampoane pe bază de cofeină și cacao.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment