Ce nu știai despre Titanic?

Ce nu știai despre Titanic?

Titanic în regia lui James Cameron este probabil cel mai vizionat și controversat film din toate timpurile, dar câți dintre voi știți care este de fapt realitatea?

Povestea filmului începe căutând pe fundul oceanului o bijuterie prețioasă, dar care în realitate nu a existat niciodată. Inima oceanului este strict invenția regizorului.

O altă invenție a regizorului este nimeni altul decât Jack Dawson (Leonardo DiCaprio), personajul masculin nu a existat în povestea reală a Titanicului, cât despre Rose deWitt (Kate Winslet) se știe că a aparținut clasei a III-a, nicidecum clasei I. TitanicMamă a doi băieți adolescenți, a fost nevoită să aleagă să se urce într-una din bărcile de salvare, dar să renunțe la băieți. Rose a ales să rămână cu băieții, însă toți trei au sfârșit prin a ajunge în apa aproape înghețată a oceanului. Cei doi băieți au murit, dar Rose a fost scoasă mai mult moartă decât vie de către cei care au plecat cu una dintre bărcile de salvare. Rose a trăit după tragica întâmplare, dar nu și-a revenit niciodată fizic și psihic după pierderea celor doi băieți.

Așa că dragii mei, puteți dormi liniștiți în cazul în care vă părea rău de Jack Dawson.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment