Ce nu știai despre sprâncene

Te-ai întrebat vreodată ce rol au sprâncenele în afară de cel cosmetic? Fiecare femeie petrece suficient timp pentru a-și îngriji sprâncenele la salon, însă câte dintre voi v-ați întrebat dacă există și alte lucruri pe care ar trebui să le știm despre sprâncene?

Iată o listă cu lucrurile mai puțin cunoscute despre sprâncene:

1. Scopul principal al sprâncenelor este să ne ajute să vedem mai bine.

E la modă acum să ai sprâncene groase, însă adevărata lor funcție este de a ține umezeala departe de ochi atunci când plouă sau când transpirăm. Arcada ajută să țină departe de zona ochilor picăturile.

sprancene-groase2. Sprâncenele pot avea până la 1100 de fire per sprânceană.

O persoană poate avea în jur de 250 de fire de păr la fiecare sprânceană, însă persoanele care nu s-au pensat niciodată pot avea chiar și 1100 fire.

3. Sprâncenele se regenerează.

Sprâncenele au o medie de viață de aproximativ patru luni, perioadă în care firele de păr se regenerează.

4. Sprâncenele sunt un element de bază facial.

Cercetătorii au făcut un studiu, conform căruia persoanele care nu au sprâncene sunt greu de recunoscut. Specialiștii susțin că sprâncenele sunt mai importante decât ochii în recunoașterea facialp.

5. Tonul vocii controlează sprâncenele.

Emoțiile sunt redate foarte ușor cu ajutorul unor sprâncene, însă atunci când tonul vocii tale este mai înalt, sprâncenele se vor arcui. Un alt exemplu este atunci când rămâi surprinsă: sprâncenele se mișcă în mod simetric una către cealaltă/

6. Pensatul nu este o tehnică nouă.

În timpul Renașterii, în Florența, oamenii își rădeau sprâncenele complet, în timp ce elita americană din secolul al 18-lea obișnuia să-și accentueze această zonă cu o spumă gri.

7. Sprâncenele oferă expresii faciale.

Sprâncenele sunt ca o carte de vizită pentru că putem interpreta cu ajutorul lor expresiile celor din jur.

8. Sprâncenele divulgă persoalitatea.

Forma unor sprâncene poate spune mai multe decât ne-am putea imagina. Tipul și forma sunt foarte importante. Niște sprâncene curbate indică despre o persoană că este sociabilă, în schimb sprâncenele drepte înseamnă că persoana în cauză are o gândire logică și acordă atenție detaliilor tehnice.

Persoanele care au sprâncenele ascuțite sunt specifice persoanelor cărora le place să aibă mereu dreptate și să dețină controlul, oricare ar fi situația.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment