Ce nu se mai poartă în 2019

tendinte 2019

Pentru că suntem la început de an, poate ar fi bine să facem un inventar în garderobă. Ce păstrăm și ce nu mai folosim? Având în vedere că tendințele sunt atât de schimbătoare de la an la an, hai să aruncăm o privire asupra a ceea ce avem în dressing!

Ce nu se mai poartă în 2019:

1. Ghete fără toc
Nu e deloc o veste bună pentru femeile care preferă confortul, însă în 2019, designerii pun preț mai mult pe ghetele tip șosetă cu vârf ascuțit și toc cui. Sigur, acest tip de ghete erau în tendințe și în 2018, însă se pare că modelele de anul acesta sunt mult mai complexe.
2. Curelele subțiri
Afară cu ele, bun venit curelelor late! Designerii propun ținutele în care talia trebuie să fie în centrul atenției și cum poți face asta, dacă nu cu o curea lată? Îmi pare rău pentru curelele subțiri. Era un accesoriu perfect pentru rochiile delicate boho.
3. Rame de ochelari colorate
Dacă porți ochelari de vedere sau pur și simplu îi folosești pe post de accesoriu, atunci află că în 2019 se poartă ramele transparente. Forma contează mai puțin, pot fi cat eyes, aviator, pătrați sau nu, însă ramele e musai să fie transparente.
4. Roz
Rozul nu mai e la modă, din fericire! Nu că n-am arăta bine în culoarea copiilor, dar parcă suntem femei în toată firea! În schimb, în 2019 avem liber la portocaliul de vacanță. Adică acel portocaliu pe care îl vezi numai când apune soarele în mijlocul verii. Ce poate fi mai încântător de atât?
5. Cerceii ear cuffs
Adică acei cercei care acoperă lobul urechii, dar care nu se potrivesc oricărei ținute. Sunt prea eleganți, uneori chiar sofisticați, iar dacă alegi să-i porți într-o ținută lejeră de zi, îți vei da seama că rezultatul nu este tocmai cel dorit. În schimb, în 2019 se poartă cerceii geometrici, de mari dimensiuni și unghiuri arhitecturale.
6. Încălțăminte din piele
Iată că apar mai multe schimbări în ceea ce privește încățămintea. Pe lângă faptul că nu se mai poartă ghetele fără toc, acestea ar trebui să fie și din catifea. Ai de ales dintre cele mai neașteptate culori: de la albastru la roz candy.
7. Imprimeuri florale
Imprimeurile florale mărunte dispar în 2019 și își fac loc carourile, bulinele, imprimeul leopard și grafica abstractă.

Așa cum spuneam la început, tendințele vin și pleacă de la un an la altul, însă nu uita că un singur lucru este important: să te simți bine în papucii tău. Fie ei cu toc, fie fără!

Leave Your Comment