Ce model de fustă alegi în funcție de forma corpului – Află ce ți se potrivește

Ce model de fustă alegi în funcție de forma corpului – Află ce ți se potrivește

Forma corpului tău trebuie să fie primul element de care trebuie să ții cont atunci când îți achiziționezi noi piese vestimentare. Există câteva modele care te pot face să pari cu câteva kilograme în plus, mai lată sau chiar mai scundă decât ești. Așa că identifică-ți forma propriului corp și vezi mai jos ce ți se potrivește cel mai bine:

1. Silueta tip cornet, adică umeri lați și șolduri înguste: se recomandă fusta cu un volum astfel încât să ofere un echilibru între umeri și șolduri. Poți opta pentru o fustă cu imprimeuri florale pe care o poți asorta cu o cămașă sau bluză simplă, în nuanțe deschise.

Fusta florala

 

2. Silueta în formă de pară, adică bust și talie mică, dar cu șolduri late. Pentru o astfel de siluetă, se recomandă fustele creion, care îți va pune în evidență fundul, dar în același timp va accentua și talia.

Fusta creion

 

3. Silueta clepsidră este cea mai armonioasă formă, adică bust generos, talie mică și șolduri rotunjite. Pentru o astfel de siluetă se recomandă fustele conice și scurte, care iau forma perfectă a șoldurilor tale.

Fusta conica

 

4. Silueta măr este acea siluetă cu bust și talie lată, dar cu șolduri înguste. Pentru silueta-măr se recomandă fustele în formă de A. Poți purta și fuste scurte în formă de A, dar ai grijă să eviți accesorizarea lor în talie.

Fusta A

 

5. Mignone sau femei slăbuțe: dacă măsurile tale variază între XS și S, atunci poți opta pentru o fustă peplum, care va oferi iluzia de șolduri mai voluptoase.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment