Ce mesaje să nu-i trimiți unei femei

Mesaje

Sunt anumite mesaje care le pot face pe femei să se enerveze, dar există și mesaje mai puțin evidente pe care doamnele le urăsc. Șansele sunt ca, de multe ori, să-i fi trimis și tu un astfel de mesaj iubitei tale. Cea mai mare problemă cu acest tip de comunicare este că nu se pot interpreta emoțiile prin mesaje. Fie că îi trimiți un SMS, îi scrii pe Facebook sau folosești alte metode, trebuie să ai grijă să nu ajungi de la a-i suscita interesul, la a o face să fugă mâncând pământul. Uite ce mesaje să eviți atunci când porți o conversație cu
iubita ta!

1. Un simplu salut
Deși crezi că ești sugestiv prin flirtul tău, un mesaj de genul i se va părea leneș partenerei. Nu ar trebui să trimiți vreodată un astfel de mesaj gol -care, în final, cere ca persoana care îl primește să facă toata muncă în conversație. Ai putea să schimbi clasicul salut cu ceva de genul „Bună! La birou e o nebunie astăzi, dar am vrut să te salut”. Așa, îi vei arăta că nu ești lipsit de inspirație, iar ea nu va fi nevoită să ducă tot greul.

Mesaje2. „Ce vrei să facem diseară?”
Un astfel de mesaj este acceptat doar dacă ești într-o relație de mult timp. Dar în stadiile incipiente trebuie să ai inițiativă -sau, cel puțin, să dai una sau două sugestii. Femeile își doresc un bărbat care să le invite într-o aventură, nu unul care le așteaptă pe ele să ia o decizie. Până și „Chinezească sau italiană?” sună mai bine.

3. „Eram cam beat aseară…”
Trimiterea acestui mesaj în dimineața după ce v-ați cuplat este cea mai rapidă metodă de a exaspera o femeie. Nicio fată nu își dorește să audă că partenerul nu își aduce aminte prea multe din seara precedentă. De obicei, înseamnă că bărbatul își amintește tot, dar îi este rușine de ce s-a întâmplat. Și nicio femeie nu se va oferi să-i aducă aminte că și-a exprimat sentimentele în fața ei. Dacă regreți cu adevărat ce s-a întâmplat, aranjează o discuție față în față, sau măcar la telefon.

4. „Ies cu băieții în seara asta. Ne vedem mâine.”
Acest mesaj ar trebui să câștige o bilă albă în ochii unei femei, pentru că până la urmă, îi comunici planurile. Din păcate, tonul acestui mesaj pare a vă încurca relația. Ar putea fi văzut ca „Băieții sunt mai importanți pentru mine decât ești tu, așa că nu voi avea timp să vorbesc cu tine în seara asta.” Soluția este să o faci să se simtă importantă. De exemplu, ai putea spune „Ies cu băieții în seara asta, dar o să mă gândesc la tine tot timpul. Abia aștept să te văd mâine.” Așa, va ști că te gândești la ea și va fi nerăbdătoare să te vadă a doua zi.

5. Îi trimiți mesaje până răspunde
Deși toată lumea pare lipită de telefoanele și dispozitivele conectate la Internet în prezent, nu poți presupune că partenera primește mesajul exact după ce l-ai trimis. Adu-ți aminte că telefoanele nu stau tot timpul deschise. Așa că, dacă o vei bombarda cu mesaje, până îți răspunde, te poate considera disperat și va încerca să te țină la distanță.

6. „Nu mai pot să ajung diseară la întâlnire.”
Anularea unei întâlniri prin intermediul unui mesaj – SMS sau pe Facebook – este considerat nepoliticos. Cel mai bine ar fi să o suni pe cea cu care trebuia să te vezi și să-i dai câteva detalii despre problema care a intervenit, dar și să reprogramezi întâlnirea cât de curând se poate.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment