Ce mesaj ascunde trandafirul pe care l-ai primit?

Te-ai gândit vreodată că trandafirul pe care l-ai primit are în spate de fapt, un mesaj?

Poate că metoda scrisorilor atât de romantică s-a demodat de mult însă, din fericire încă mai este la modă să primeşti flori. Tocmai din această cauză trebuie să fii foarte atentă şi să descoperi care este mesajul care stă ascuns în spatele unui buchet de flori.

Una dintre florile cele mai des dăruite este trandafirul. Aceasta a fost şi este în continuare considerată o floare specială şi delicată. Tu ştii ce mesaj a vrut să-ţi transmită persoana care ţi-a dăruit un trandafir? Află adevaratele lui intenţii prin culoarea trandafirul primit. Este vorba de recunoştinţă sau tocmai ţi-a declarat dragostea lui?

Trandafirul roşu este considerat dintotdeauna un reprezentant al dragostei. Semnificaţia lui este iubirea pasională, dorinţa sau sentimentele împlinite. Un astfel de trandafir vine cu mesajul „Te iubesc”, „M-am îndrăgostit de tine” sau chiar „Vrei să fii soţia mea?”. Este o declaraţie simplă şi romantică aflată la îndemâna oricui.

Trandafirul alb este mesagerul celor mai sincere gânduri. El aduce respect, inocenţă şi puritate. Acest trandafir îţi mărturiseşte o dragoste nevinovată, o prietenie frumoasă, respect şi loialitate. Mesajul transmis „Cu respect şi afectiune”, „Iartă-mă”, „Voi fi demn de tine”sau „Eşti o prietenă adevărată”.

ce-mesaj-are-trandafirulTrandafirul roz aduce cu el semnificaţia rafinamentului şi al eleganţei. El transmite admiraţie, apreciere, recunoştinţă, bucurie şi sinceritate. Acest trandafir este dulce, feminin şi gingaş. Mesajul poate fi „Te rog să mă crezi”.

Trandafirul portocaliu este reprezentativ pentru o dragoste arzătoare şi pasională. Cine îţi dăruieşte un astfel de trandafir vrea să-ţi transmită admiraţia, pasiunea şi emoţiile lui puternice. Trandafirul vine însoţit de mesajul „Sunt nebun după tine”.

Trandafirul galben semnifică optimism, fericire şi bucurie. El este des oferit în semn de prietenie şi respect. Mesajul lui este „Mulţumesc”, „Felicitări” sau „Îmi pasă”. Tododată multe persoane încă asociază această culoare cu gelozia sau invidia.

Trandafirul violet este privit ca o floare rafinată, de lux sau chiar regală. Un astfel de trandafir sugerează sentimente profunde, dragoste la prima vedere şi iubire autentică. O persoană care îţi dăruieşte acest trandafir vrea să-ţi spună „Sunt îndrăgostit de tine”.

Oricare ar fi mesajul trandafirului tău, nu uita că persoana care ţi l-a dăruit te apreciază şi urmăreşte să-ţi aducă zâmbetul pe buze.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment