Ce mănânci la micul dejun? Mai bine ai alege câteva felii de pizza

Dacă analizezi cutiile cerealelor, s-ar putea să nu găsești ceva care să te satisfacă pe deplin. Mai ales când vine vorba despre micul dejun. Cele mai multe opțiuni sunt practic bomboane deghizate. Iată de ce ar trebui să mănânci pizza la micul dejun!

De ce ar trebui să mănânci pizza la micul dejun?

Pizza conține proteine, carbohidrați și legume. Și foarte puțin zahăr, dacă îl iei în calcul pe cel care se adaugă la aluat. Poate credeai că acele felii delicioase nu au niciun aport nutritiv. De fapt, sunt mai bune decât cele mai multe opțiuni de cereale de pe raftul magazinelor. Ți se pare o veste prea bună pentru a fi adevărată? O felie de pizza chiar este alegerea perfectă pentru micul dejun dacă alegi ingredientele potrivite.

Diferențele dintre pizza și cereale depind de tipul de cereale și de pizza ales, conform specialiștilor. În cazul anumitor cereale, nu există zahăr adăugat. Însă alte tipuri de cereale conțin mai mult zahăr decât orice altceva. Unele cereale conțin o mulțime de vitamine și minerale, precum și ingrediente ce au proteine, în timp ce altora le lipsesc acestea. Dacă vorbești despre o pizza cu legume, cu proteine și fără prea multe grăsimi saturate, al cărei blat este făcut din făină integrală, în comparație cu o porție de cereale cu un conținut scăzut de proteine și mult zahăr, pizza va fi alegerea mai sănătoasă pentru micul dejun.

Nu doar ingredientele din pizza sunt benefice, ci și combinația sănătoasă care te poate ajuta să îți desfășori în mod normal activitățile într-o zi, fără probleme. Multe cereale pentru micul dejun au un conținut bogat de carbohidrați rafinați și zahăr. În plus, au un nivel scăzut de proteine și grăsimi. În timp ce acest tip de mic dejun ar putea să îți ofere inițial energie în timpul dimineții, vei fi epuizat curând din cauza oscilațiilor mari din nivelul zahărului din sânge, create de această masă dezechilibrată, cu conținut scăzut de proteine, fibre și grăsimi.

În plus, ai atât de multe opțiuni când vine vorba despre toppingurile de pizza, încât ai putea mânca o pizza diferită în fiecare dimineață. Nici nu trebuie neapărat să o cumperi, o poți face acasă, mai mult de jumătate de oră nu ar trebui să îți ia prepararea sa. În acest fel, te vei asigura și că toate ingredientele pe care le folosești sunt de cea mai bună calitate și că nu există ingrediente ascunse, pe care nu le regăsești de obicei în meniu sau scrise pe lista ingredientelor.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment