Ce-l face pe un bărbat să fie sexy

Barbat sexy

Cum e un bărbat sexy în fața unei femei?

Sau care sunt acele detalii care-l fac să arate incredibil de sexy? Să fie eleganța lui? Abdomenul de oțel? Parfumul? Hainele? Într-o societate în care toată lumea trebuie să se alinieze unor standarde, pare destul de greu să răspundem concret la întrebarea asta. Senzualitatea este o chestiune subiectivă și depinde de la individ la individ. Cu toate astea, există câteva lucruri care fac un bărbat incredibil de sexy!

Să vedem ce spun femeile:

1. Masculinitatea
Nu e suficient să fii bărbat pentru a emana masculinitate, iar masculinitatea asta nu se traduce prin cele șase pătrățele și un fund ferm. Un bărbat devine extrem de sexy atunci când prin felul în care vorbește și se mișcă, emană masculinitate, siguranță, testosteron. E acea atitudine care ar pune orice femeie pe jar. Un soi de protecție combinată cu stimularea imaginației feminine.

2. Zâmbetul
Știu, bărbații trebuie să fie duri. Și mai știu că nouă ne plac ăștia duri, dar un zâmbet oferit de un individ care debordează de masculinitate.. ce poate fi mai sexy de atât? Un singur zâmbet este suficient pentru a sparge barierele de comunicare, iar pentru noi, femeile, zâmbetul este un magnet.

3. Contactul vizualBarbat sexy Femeile au nevoie de atenție la fel de multă ca bărbații și de comunicare, iar un om care știe să păstreze contactul vizual este considerat ca un om care știe să comunice. Cumva ne dorim ca acel bărbat plin de masculinitate și cu zâmbet frumos să ne asculte și să participe la discuție. Păstrează un contact vizual de fiecare dată când vrei ca femeia de lângă tine să se simtă specială.

4. Încredere
Nicio femeie nu rezistă unui bărbat care are încredere de sine, cu tot ce înseamnă asta: de la felul cum poate purta o conversație până la siguranța financiară pe care o are. Ne plac bărbații încrezători pentru că ne fac și pe noi să ne dorim să fim mai bune.

5. Parfumul
Oricât de bine ar arăta, un bărbat care nu miroase bine este o partidă ratată. Și nu confunda asta cu prea mult parfum, căci nici asta nu e sexy. Sexy e atunci când se simte o ușoară aromă de parfum proaspăt și pe care vrei s-o simți mai bine apropiindu-te de el. Asta e sexy. Less is more, cum ar zice americanul!

6. Stil
Este cunoscut faptul că bărbații nu se descurcă la fel de bine ca femeile în ale modei, însă ceea ce îl face cu adevărat sexy pe un bărbat este felul în care face ca hainele sale să arate bine pe el, iar asta are legătură cu atitudinea lui. Nu suntem atrase de cele mai trendy haine, dar o cămașă descheiată la primii doi nasturi e sexy. Unde mai pui că o poți asorta cu o doză de masculinitate, un zâmbet și puțin parfum? Sexy!

7. Abilități de comunicare
Se spune că un bărbat capabil să o stimuleze în arta comunicării, poate stimula o femeie și.. altfel! Nimic nu e mai sexy decât un bărbat care știe să ducă discuția acolo unde vrea el.

8. Sensibilitate
Sensibilitatea este sexy, prea multă sensibilitate este feminitate. Deci, unde tragem linie? Sensibilitatea masculină este mai degrabă sentimentul de empatie, confidențialitate și încredere. Când o femeie îți mărturisește ce are pe suflet, ascult-o. E suficient.

Pentru tine ce înseamnă un bărbat sexy?

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment