Ce iubesc bărbații la femei

Lucrurile care îi fac pe bărbați să se îndrăgostească de femei nu au nimic adesea de-a face cu aspectul, mărimea sutienului sau oricare dintre lucrurile standard la care ne gândeam până acum. De fapt, deși aspectul fizic este primul pe care îl observă , atunci când vine vorba de o relație stabilă, înfățișarea contează cel mai puțin. Credeți sau nu, există multiple lucruri non-fizice care îi fac pe bărbați să le iubească pe femei. Sunt sigură că și iubitul tău poate confirma că fizicul tău superb, ochii tăi frumoși și buzele moi nu sunt singurele lucruri care l-au făcut să se îndrăgostească de tine. Uite ce i-ar plăcea oricărui bărbat să regăsească la tine:

1. Să fii un bun ascultător
Majoritatea bărbaților apreciază femeile care sunt capabile doar să le asculte frământările și nu pe cele care le țin prelegeri, le dau sfaturi sau comentează cum ar face ele dacă ar fi în locul lor. Doar ascultând, arăți că îți pasă. Și asta implică și răbdare, deoarece majoritatea bărbaților au nevoie de un timp pentru a procesa problemele, înainte de a putea vorbi despre ele. Abilitatea de a asculta și de a auzi cu adevărat ce se spune este unul dintre lucrurile pe care le iubesc bărbații la femei, pentru că se simt mai bine când au un sprijin.

Ce-iubesc-bărbații-la-femei2. Spontaneitate
Abilitatea de a fi spontană în decizii și viață, în general, este una dintre trăsăturile pe care le iubesc cel mai mult bărbații la femei. Iubiții noștri nu sunt adepții cântatului în fața noastră (cântăreții profesioniști sunt excluși), însă le place să ne audă cântând, să ne vadă dansând prin casă și ne vor face o surpriză, dacă știu că reacția este una pozitivă. Le place să ne vadă în splendoarea naturalității noastre, chiar dacă asta presupune și o anumită doză de prosteală.

3. Realizări și împlinire sufletească
Femeile care se bucură de lucrurile pe care le fac sunt mai atractive, ceea ce înseamnă că ar trebui să nu se mai plângă de lucrurile pe care nu le au și să se bucure de viață. Nu totul constă în a fi foarte frumoasă, a avea un loc de muncă bun, un CV impresionant sau fleacuri – este vorba despre fericirea ta ca persoană, despre a fi pozitivă. Și e adevărat că ghinionul nu vine niciodată singur, dar la fel se poate spune și despre noroc.

4. Să fii un bun bucătar
Bunicile noastre obișnuiau să ne spună că dragostea trece prin stomac, vă mai aduceți aminte? Ei bine, trebuie să învățăm că aceasta nu este singura modalitate, deși este una dintre metode -chiar eficientă. Bărbații iubesc femeile care știu să gătească și, mai mult, care vor să gătească pentru ei. În acel moment partea tradiționalistă a creierului le spune că am putea fi soții bune. Este un clișeu, dar până și experții sunt de acord cu el.

5. Dispusă la compromisuri
Orice bărbat se simte mai bine atunci când știe că partenera sa este dispusă să negocieze și să găsească o soluție acceptabilă pentru ambele părți. Așa că sper că sunteți gata să faceși compromisuri, pentru că, deși bărbaților le plac picioarele lungi și bustul generos, sunt de părere că această calitate non-fizică este mult mai importantă. Duce și la o relație mai longevivă, mai fericită și mai împlinită.

6. Implicare din partea ta
Bărbații vor să știe că femeilor le pasă de ei, dar repetarea faptului că sunt iubiți până la extenuare, nu este o modalitate prea bună pentru a vă exprima sentimentele. Un bărbat obișnuit îți va spune o dată că te iubește și-ți va arăta de cinci ori asta. Ar trebui să încerci și tu același lucru. Dădăcește-l când e bolnav sau obosit, surprinde-l din când în când și ascultă-i problemele.

Sursa foto: quebec.huffingtonpost.ca

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment