Ce înseamnă stilul boho şi cum îl poţi purta în 2013-2014

Deşi, este un stil abordat de ceva vreme pe meleagurile hollywoodiene, abia acum începe să-şi facă apariţia în Europa. Boho vine de la bohemian, boem în limba română.

Acestui stil i se mai spune boho-chic sau hippie datorită influenţelor din anii ’60-’70.  Ce înseamnă de fapt să fii boho? În niciun caz nu înseamnă doar haine retro sau boeme, înseamnă delicateţe, rafinament, uniunea cu natura.

Cum poţi adopta stilul boho?

Din punct de vedere vestimentar, poți purta pantaloni evazaţi, fuste şi rochii maxi, topuri scurte cu care îţi poţi evidenţia un abdomen bine lucrat, veste şi bluze cu iz tradiţional. Imprimeurile sunt şi ele importante, de la imprimeuri florale până la cele tradiţionale.

Partea bună la acest stil este comoditatea, poţi purta încălţăminte fără tocuri, de la balerini până la cizme cowboy, fără să renunţi însă la accesoriile din piele, coliere din pietre masive şi colorate sau chiar inele tip verighetă.

Iată câteva idei de a adopta stilul bohemian pentru toamna-iarna 2014:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment