Ce înseamnă să fii un gentleman?

Costumele din trei piese, ceasurile de buzunar ar putea reveni la modă, însă cei care le poartă nu vor fi clasificați imediat ca fiind domni. Astfel că, ne-am gândit să facem o distincție între băiețeii care încă mai copilăresc și domnii adevărați. Uite care sunt cele 12 lucruri pe care un domn le face diferit, demonstrându-ne ce înseamnă să fii un gentleman:

1. Este respectuos cu toată lumea
E greșită afirmația conform căreia un domn, sau un simplu tip care e drăguț, ar trebui să fie respectuos cu o femeie de care este interesat. Acest lucru nu face decât să perpetueze ideea conform căreia respectul este doar un instrument cu ajutorul căruia poți obține o noapte de dragoste. Un domn adevărat, chiar și o doamnă, ar trebui să fie politicos și respectuos cu toată lumea, indiferent de gen (masculin/feminin). Nu ar trebui să folosească aceste calități doar pentru a-i atrage pe ceilalți.

2. Susține visurile și obiectivele partenerei sale
Un domn adevărat ar trebui să îi respecte ambițiile partenerei, chiar dacă acestea sunt dificil de realizat. Cu toate acestea, nu este responsabilitatea nimănui să sprijine financiar pe cineva care nu aduce nimic pe masă. Nu ar trebui să vă așteptați ca altcineva să să sprijine obiectivele și visurile voastre, dacă voi nu puteți face asta, atât financiar, cât și emoțional

3. Este sincer și deschis
Este puțin probabil ca un domn să se angajeze într-un joc al atractivității atunci când vine vorba de romantism. El este sincer și deschis, pentru că atunci când dai peste persoana potrivită, nici unul dintre voi nu va simți nevoia să calculeze câte zile trebuie să treacă până îl poate suna pe celălalt, să pretindă că nu îl place pentru a-l atrage intenționat.

4. Nu-și abandonează partenera atunci când lucrurile devin dificile
Relațiile nu sunt întotdeauna însorite și pline de curcubeie. Unele zile pot fi încredibil de dificile, oricât de intensă este iubirea dintre două persoane. Un gentleman nu fuge atunci când lucrurile devin mai grele, el sprijină întotdeauna relația și pe partenera sa.

5. E politicos cu toată lumea
Politețea nu ar trebui folosită ca armă pentru a dezbrăca o femeie. Un domn ar trebui să fie politicos cu toată lumea, cu niciun motiv ascuns.

6. Ține ușile deschise pentru toată lumea
Acesta poate fi un punct controversat, deoarece există și oameni care nu suportă ca alți bărbați să deschidă ușa pentru ei. Un gentleman adevărat ar trebui să țină ușa deschisă pentru cineva care se află în spatele lui, indiferent de gen sau de vârstă.

ce-înseamnă-să-fii-un-gentleman7. Face compromisuri
Un gentleman știe ce înseamnă să faci un compromis și însemnătatea sa într-o relație fericită și sănătoasă. Indiferent de propriile dorințe sau nevoi, el pune pe primul plan opiniile partenerei sale. Același lucru poate fi aplicat și de către o doamnă. Nu contează cine ești, viața nu se învârte doar în jurul tău.

8. Este feminist
Deși suntem în anul 2014, multe persoane (atât femei, cât și bărbați) adoptă concepția greșită conform căreia feminismul este un cuvânt murdar. În plus, ei confundă feminismul cu misandra. Un adevărat gentleman este conștient că feminismul este concepția conform căreia bărbații și femeile merită să fie tratați egal.

9. Ajută oameni
Un gentleman va face tot ce poate pentru a ajuta oamenii din jurul său, chiar dacă aceștia sunt apropiați sau nu i-a cunoscut niciodată. Această calitate nu se referă la faptul că ar trebui să-și dedice întreaga viață pentru a-i ajuta pe ceilalți, dar actele de bunătate aleatorii sunt binevenite.

10. Pune familia pe primul loc
Oricând partenera sa, părinții, rudele și chiar prietenii apropiați vor avea probleme, un gentleman va fi acolo pentru ei. Nu își va abandona niciodată soția bolnavă pentru a ieși la băut cu prietenii. Familia reprezintă totul pentru el.

11. Acțiunile sale vorbesc mai tare decât vorbele sale
Această calitate poate fi rezumată frumos doar prin ideea că cineva ale cărui acțiuni ajung mai departe decât propriul interes este un gentleman.

12. Nu pretinde că este un tip de treabă
Un domn, în adevăratul sens al cuvântului, nu este un tip de treabă. Tipii de treabă sunt cei care pretind că respectă femeile și că se poartă frumos cu el, dar se plâng atunci când acestea nu se dezbracă de la prima întâlnire. De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când femeia nu a fost sensibilizată de poezii, declarații de dragoste, cadouri scumpe în primele două săptămâni de relație, acest lucru fiind urmat de jigniri din partea bărbaților.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment