Ce inseamna electrostimularea musculara – Slabire rapida prin electrostimulare

Ce inseamna electrostimularea musculara – Slabire rapida prin electrostimulare

Electrostimularea este o procedura care consta in aplicarea de electrozi ce lucreaza muschii. Este eficienta impotriva celulitei, vergeturilor si ridurilor, pentru slabire, tonifiere si pentru eliminarea stratului adipos. A fost folosita initial in recuperarea musculara a astronautilor dupa intoarcerea din spatiu, apoi in spitale si, ulterior, in saloanele de remodelare corporala. O sedinta dureaza aproximativ 45 de minute, care echivaleaza cu 4-6 ore de fitness, de aceea efectele apar imediat, dupa 10-12 sedinte se observa o slabire in centimetri.

Aparatele de electrostimulare au programe pentru toate zonele-problema: abdomen, fese/solduri, celulita, tonifiere, drenaj limfatic, relaxare, program slabire rapida (fast-slim), lifting facial nechirurgical, ridicare sani, definire musculatura. Pentru rezulate mai eficiente, sedintele de electrostimulare se combina cu sedinte de impachetari corporale si cu o dieta echilibrata.

ATENTIE! EMS este contraindicata femeilor insarcinate sau celor care alapteaza, persoanelor care sufera de boli cardiace grave, diabet, care au tije metalice sau tensiune arteriala ridicata.

TIPS: Dupa remodelarea corpului, pentru intretinere, se recomanda o sedinta la 7-10 zile.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment