Ce înseamnă când visezi că zbori?

Ce înseamnă când visezi că zbori?

Mi se întâmplă des să visez că zbor, de cele mai multe ori am același stil de a zbura ca atunci când eram mai mică, însă de data asta am visat că zburam cu ajutorul unor baloane colorate deasupra unui câmp cu flori. Senzația este de nedescris și îmi dă așa o stare de control, încât parcă nu mi-aș mai dori să visez altceva. Și pentru că mi se întâmplă atât de des, am încercat să aflu ce înseamnă, deși nu cred în toate cele scrise pe internet.

Bunicul meu îmi spunea când eram copil că astfel de vise semnifică legătura dintre mine și Dumnezeu, acum nu știu exact dacă mai sunt atât de credincioasă ca atunci, dar am aflat că visele în care zbori pot fi interpretate în funcție de starea pe care o ai atunci când te înalți.

Se spune că zborul în vis înseamnă de fapt încrederea în puterea ta de a te manifesta fără constrângeri, ai putere absolută și control asupra vieții tale. De asemenea, am citit că persoanele creative, încrezători în ideile lor, cu țeluri mari sunt mai predispuși să aibă astfel de vise. Atunci când visezi că zbori, poate însemna fie că ai încredere în ceea ce faci, fie că vrei să evadezi de undeva și optezi pentru zbor.

Ce inseamna cand visezi ca zboriUn alt aspect important îl reprezintă tipul de zbor, dacă este unul lin, arată că ești pe calea cea bună, dar dacă este încununat cu căderi, piedici sau frica de prăbușire, poate însemna că ești pe un drum care te ține pe loc, fie cu frustrări, fie alții îți pun piedici.

Pentru mine rămâne visul preferat, pentru că am control în tot ceea ce fac, cât despre piedici, dacă apar în vis, reușesc să scap de ele.

Tu ai visat vreodată că zbori?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment