Ce înseamnă când o femeie își asortează chiloții cu sutienul?

sutienul

Știi ce spune o femeie care te invită la ea pentru prima oară și vede din întâmplare că ai un prezervativ la tine? “Nenorocitule, ai venit pregătit să mă… Doar atât vrei!”. Îhm. Da’ de când e ăsta un lucru atât de rău? Deși, dacă mă gândesc bine, corect ar fi să spun o fată, căci o femeie va gândi cu siguranță următoarele: “Bravo, prietenaș! Ce bine că nu trebuie să-ți arunc eu prezervativul sub nas!”.
Te întrebi ce legătură are asta cu sutienul și chiloții? Are. Există o vorbă printre bărbați cu care nu sunt de acord, așa cum nu sunt de acord nici cu ifosele unora atunci când îl văd pe nefericit pregătit de bătălie. Vorba asta spune cam așa: “Ți-ai asortat chiloții și sutienul, deci știai de când ai plecat de acasă că urmează să renunți la ele”. Pueril. De ce ar trebu să sune așa? Și de ce ar fi un lucru atât de rău că femeia aia e pregătită oricând pentru orice?

Acum, zic și eu în felul următor:

Femeia care, deși invită un bărbat la ea acasă, este stupefiată de faptul că omul a venit pregătit, de fapt, încă este o femeie imatură. Femeia asta n-a înțeles că noi suntem făcute pentru a deveni pradă, iar bărbații sunt vânători. Trist. Acum stau să mă întreb dacă nu cumva asta are legătură cu pierderea feminității… Dezvolt despre asta în alt material, promit.

În cazul bărbaților care susțin că femeile cu lenjeria asortată se pregătesc, de fapt, de-o tăvăleală, n-am decât un singur lucru de spus: “N-ai întâlnit femei până acum, ci fete. Ca alea de mai sus”. Eu le mai spun „studente”. Adică fetele alea, care încep să se coacă de la exterior la interior.

Să vă explic ce înseamnă când o femeie își asortează chiloții cu sutienul:

Femeile au multe arme: de seducție, de manipulare, de vulnerabilitate, de dominare, poate. Și le folosesc cât știu ele de bine de fiecare dată când au nevoie, însă adevărata putere a unei femei constă în lenjeria intimă. Și dacă mai e și asortată și de calitate, crede-mă, nu te pui cu femeia aia! Și știi de ce? Pentru că având armele alea de mai sus, mai lipsește un singur lucru: încrederea în sine. Kaboom! Și asta e o femeie mișto, dar complicată pentru mulți alții.

Cum adică puterea femeilor e în lenjeria intimă? E ca și cum noi, în sinea noastră, am ști că avem un fel de pelerină magică pe care o putem folosi oricând am avea nevoie pentru a ne scoate dintr-o situație de criză. Adică, simplicat (ca să înțeleagă și bărbații): știm că putem seduce oricând pe oricine, însă de multe ori uităm. Așa că apelăm la mici trucuri care ne ajută să ne menținem încrederea de sine la un nivel optim: coafor, stilettos, lenjerie intimă, rujuleț. Din astea.
Acesta este singurul motiv pentru care femeile poartă lenjeria asortată. Pentru că ele au înțeles că lucrurile simplificate le fac viața mai frumoasă! Și când spun asta nu mă gândesc că au picioarele mai deschise decât mintea, din contră. Poate au mintea mai deschisă decât picioarele, deși turma n-ar spune niciodată asta.

Și acum, fetelor, spuneți voi: Nu vă simțiți invincibile când ieșiți pe ușă și știți că sunteți bune rău de tot?

Cu drag și ironie,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment