Ce înseamnă când îți ard urechile – Superstiție sau problemă medicală?

Ce înseamnă când îți ard urechile – Superstiție sau problemă medicală?

Există o superstiție conform căreia dacă ți se înroșește o ureche și simți ca arde, cineva te vorbește de rău. Să fie oare adevărat? Și dacă e adevărat, care este explicația logică?

Noi credem mai degrabă în explicații medicale decât în cele spuse de bunici, motiv pentru care vă vom spune ce înseamnă de fapt când îți arde o ureche.

Dacă simți că îți ard obrajii și urechile fără să fii nervos sau emoționat este semn că ți-a crescut tensiunea. De multe ori, creșterea tensiunii arteriale este însoțită de bătăi frecvente ale inimii, palpitații, transpirație, motiv pentru care este bine să consulți un medic.

Dacă tocmai te-ai trezit, ai urechile roșii și simți că îți ard, cel mai probabil ai avut un coșmar sau ceva te-a făcut să ai tensiunea crescută.

Prin urmare, dacă te simți tu mai bine să spui că te vorbește cineva de rău, o poți face, dar nu neglija simptomele unei tensiuni mari.

Tu crezi în superstiții?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

  1. Reply
    Kosty Kostyrapper

    si din cauza diavolului poate sa iti creasca tensiunea instant, de obicei la ore fixe. Ce explicatie mai are medicul in legatura cu asta? Sunt curios. Majoritatea vedeti cu ochiul care este organ, dar cu ochii mintii nu stiti sa vedeti… 🙂

Leave Your Comment