Ce inele de logodnă se poartă anul acesta?

Marii designeri de bijuterii propun inelele de logodnă din aur roz. De ce? Pentru că nuanța roz a metalului este exotică și mai inedită decât cea a binecunoscutului aur alb sau galben. Pe lângă acest aspect se mai adaugă și raritatea sa.

Exclusivitatea, eleganța și exotismul sunt elementele principale în lumea bijuteriilor, iar aurul roz reușește să le îmbine pe toate trei.

Bijuteriile din aur roz sunt de fapt o combinație de aur pur de 24K, fiind un material foarte moale, cu un conținut de cupru. Intensitatea nuanței de roz/roșu este dată de cantitatea de cupru.

Anna Shieffield este unul dintre cei mai cunoscuți designeri de inele de logodnă și dacă te-ai hotărât să faci pasul cel mare ar trebui să arunci o privire peste colecțiile ei. Cu un aspect vintage, inelele din aur roz sunt ideale pentru femeile delicate.

Iată câteva propuneri cu care nu vei da greș niciodată:

 

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment