Ce încălțăminte se poartă în primăvara anului 2017

În momentul în care vestimentația este principala atracție, este greu să le dai pantofilor atenția pe care o merită. Însă tendințele în materie de încălțăminte se schimbă de la un sezon la altul cu un motiv – să fie în ton cu hainele și, de ce nu, cu dispoziția și locul în care porți încălțămintea. În primăvara anului 2017, în materie de încălțări, vei putea observa câteva trenduri care revin, însă și unele fără de care nu îți va mai veni să părăsești casa. Iată ce încălțăminte se poartă în sezonul primăvară 2017!

Care sunt tendințele în încălțăminte în primăvara anului 2017?

Platformele

Platformele revin în viața iubitoarelor de modă, dând înălțimea dorită și frumusețea modelelor care apar la prezentările de modă. Salvatore Ferragamo a realizat în colecția de primăvară o pereche de cizme cu platforme, în culori monocromatice. Însă casele de modă precum Michael Kors, Dolce & Gabbana și Maison Margiela abordează și varianta mai colorată și veselă a platformelor în acest sezon.

Pantofii cu tocuri mici

Tocurile mici, denumite și tocuri pisoi, reprezintă formula perfectă prin care poți să fii puțin mai înaltă, fără a răni picioarele sau coloana vertebrală. Fie că alegi sandalele cu barete și tocuri mici sau pantofii decupați la spate, există nenumărate moduri în care poți asorta aceste tipuri de încălțăminte la vestimentația ta. De exemplu, modelul prezentat de casa de modă Celine la prezentările de modă din acest sezon se poartă cu dresuri și rochii, pe când pantofii cu tocuri mici de la Miu Miu sunt creați special pentru a-ți oferi confortul de care ai nevoie.

Pantofii stiletto cu tocul foarte subțire

Sezonul primăvară 2017 în materie de modă reprezintă un sezon al contrastelor. În ceea ce privește îmbrăcămintea, poți alege fuste mini sau fuste peste genunchi, iar când vine vorba de pantofi, poți alege platformele care îți oferă confortul mult dorit sau pantofii cu tocul foarte subțire, care îți pot da un plus de feminitate delicată. Altuzarra a optat pentru sandalele deschise, purtate cu ciorapi, pe când Gucci și Balenciaga au mers pe modelele de pantofi care îmbrățișează strâns picioarele. Poți găsi cu siguranță câteva modele pe placul tău aici.

Încălțămintea cu tocuri rotunde

Tocurile în forme geometrice se află în tendințele din acest sezon. Mai exact, tocurile în formă de cilindru. Iar combinațiile de culori te pot ajuta să atragi atenția asupra pantofilor. Casa de modă Jacquemus a apelat la alb pentru culoarea tocurilor și bretelelor și negru pentru restul pantofului.

Iar șosetele vor fi purtate cu sandale, cu botine și cu ce încălțări crezi că s-ar potrivi, având în vedere că și marii creatori de modă încă păstrează această tendință.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment