Ce haine se potrivesc cu rujul roșu?

Ruj rosu

Indiferent care sunt tendințele de sezon, fiecare femeie trebuie să știe ce haine se potrivesc cu rujul roșu pentru acele ocazii glam când trebuie să arate ca o adevărată femeie fatală. Alegerea unui ruj roșu este cea mai bună decizie atunci când urmează să participi la evenimente speciale sau în sezonul de vacanță. În afară de asta, buzele roșii au devenit o componentă inseparabilă în ceea ce privește look-ul unei femei, mai ales că un astfel de machiaj te face să arăți mai odihnită.

Ce haine se potrivesc cu rujul roșu este una dintre cele mai frecvente întrebări din partea fashionistelor care optează pentru această nuanță pasională. În ciuda faptului că rujul roșu a devenit tot mai popular în ultimul timp, există câteva reguli stricte de purtare pe care trebuie să le respecți dacă vrei să ai întotdeauna un look perfect.

Rujul roșu poate condimenta orice ținută în culori închise, dar și pe cele deschise, cu o singură condiție: să nu fii blondă și cu tenul alb/palid. În acest caz, ar trebui să eviți să porți rujul roșu în combinație cu hainele în culori pastel.

Pentru a crea cele mai armonioase combinații de culori cu hainele trebuie să ții cont de o regulă simplă: nuanțele reci ale rujului roșu stacojiu se combină cu haine în nunațe de argintiu, albastru, verde și gri, iar nuanțele calde ale rujului roșu se combină cu hainele maro, teracota, galben și portocaliu.

În general, cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi nuanța de ruj potrivită pielii tale. Astfel că femeile cu pielea palidă trebuie să aleagă nuanțele reci de roșu, cu o tentă de zmeură sau violet, iar cele care au un ton de piele netru pot acorda prioritate rujului roșu clasic.

Pentru femeile cu tenul măsliniu sau întunecat se recomandă rujul roșu închis cu tentă de cireș, vișiniu, cărămiziu sau roșu-portocaliu. Dacă nu știi exact care este nuanța pielii tale, poți face un test simplu: cel cu bijuterii. Dacă bijuteriile din aur arată cel mai bine, înseamnă că ai un ton cald al pielii și poți alege rujul roșu cu tentă de coral, auriu, maro sau teracotă. În schimb, dacă bijuteriile din argint arată mai bine, ai nevoie de un ruj roșu cu tentă de fuchsia, magenta, roșu intens sau roșu luminos.

Iată ce haine se potrivesc cu rujul roșu:

1. Rochia neagră:

Rochia neagră și rujul roșu este combinația ideală când trebuie să mergi la o petrecere cocktail sau pur și simplu la orice ocazie în care vrei să te simți o femeie sexy. Poți alege orice ținută în negru, cum ar fi o salopetă elegantă, un costum masculin, rochii scurte sau maxi. Orice nuanță de roșu va arăta impecabil, iar tu nu trebuie decât să te asiguri că tenul tău arată impecabil pentru că toată atenția va fi asupra feței.

Ruj rosu

2. Rujul roșu cu haine albe:

Dacă încă nu ai încredere în felul în care poți asorta rujul roșu, poți alege oricând hainele în nuanțe neutre. Este imposibil să greșești atunci când alegi ținutele monocrom albe, pe care le poți accesoriza cu bijuterii metalice.

Salopeta alba

3. Ținute gri:

Dacă îți dorești un look cu adevărat unic și modern, poți opta pentru gri ca fiind culoarea principală a hainelor. Un ruj roșu aprins, fie mat, fie lucios este binevenit atunci când porți o rochie sau o salopetă gri.

Rochie gri

4. Culori metalice:

Pentru ținutele de seară, rujul roșu arată impecabil cu rochiile argintii sau aurii. Întotdeauna trebuie să alegi rochiile simple pentru că tonurile metalice sunt suficiente pentru un look complet.

Rochie aurie

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment