Ce greșeli faci când folosești placa de păr!

Există câteva trucuri de frumusețe pe care trebuie să le urmezi dacă dorești să folosești placa de păr.

Pentru un păr drept și frumos, dar care să arate și sănătos, trebuie să ții cont de câteva trucuri pe care sigur le-ai evitat până acum. Unul dintre cele mai mari avantaje al acestui instrument pentru păr este că poți avea imediat o coafură feminină, fără să apelezi la ajutorul unui specialist.

Uite care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le faci când folosești placa de păr:

1. Nu folosești spray pentru protecția termică: Spray-ul este obligatoriu dacă folosești placa de păr, ondulatorul sau chiar uscătorul de păr, cu atât mai mult dacă vrei un păr sănătos. Prețul este unul accesibil, nu încarcă părul și îl poți găsi în orice magazin de specialitate.

cum-se-foloseste-placa-de-par2. Cea mai scăzută temperatură: dacă folosești cel mai scăzut nivel de căldură, ai putea crede că îți vei arde părul mai puțin, însă este o idee greșită. Deși nu pare, temperatura medie spre mare este cea mai bună. Dacă placa nu este suficient de fierbinte, vei fi nevoită să folosești de mai multe ori placa în păr. Temperatura scăzută se folosește numai dacă părul este foarte fin și subțire.

3. Nu periezi părul: dacă nu periezi fiecare șuviță în parte înainte de a folosi placa de păr, riști să îți arzi părul, chiar dacă ai făcut o periere înainte de îndreptarea părului.

4. Folosești placa atunci când ai părul ud: este greșit pentru că vei avea un păr deshidratat, lipsit de strălucire și tern. Placa se folosește întotdeauna pe un păr proaspăt spălat, uscat și cu spray termic aplicat.

5. Folosești placa de la rădăcină: pe lângă faptul că vei obține o coafură urâtă și lipsită de volum, riști să te arzi pe scalp.

6. Tragi șuvițele în jos: dacă faci asta în loc să întinzi fiecare șuviță în sus, vei obține o coafură fără volum și dreaptă. Tehnică ideală este să întinzi fiecare șuviță în sus, pe care ai periat-o înainte.

7. Nu-ți prinde părul imediat după ce l-ai îndreptat: dacă faci asta deja este greșit pentru că părul fierbinte ia formă imediat. Așteaptă câteva minute înainte să începi să-l prinzi în vreun fel.

8. Nu-ți cureți placa niciodată: spray-ul pentru protecția termică, precum și produsele de styling rămân pe placă după ce ai folosit-o. Dacă nu o cureți de fiecare dată (după ce s-a răcit), vei avea reziduuri pe părul care ar trebui să fie proaspăt spălat.

Tu ce greșeli făceai până acum?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment