Ce genți se poartă în 2017?

genti

Tendințele în modă se schimbă în fiecare an, și de la sezon la sezon, iar multe dintre ele sunt reluate la câțiva ani. Însă, de fiecare dată când ne schimbăm outfit-urile, ne gândim să asortăm și accesoriile, pantofii sau gențile. De aceea, ți-am pregătit modelele de genți care se poartă în 2017, după recomandările marilor case de modă. Iată care sunt acestea!

Genți la modă în 2017

Gențile foarte mici

Când vine vorba de tendințele în modă pentru gențile anului 2017, sezonul primăvară-vară vine cu modele de genți mici, în care încap probabil doar rujul și banii. Casa de modă Hermes a creat câteva genți de piele în miniatură. Iar Valentino a creat poșete mici, dar cu baretă lungă din zale și dintr-un material mai gros. Fendi a mers pe feminitate mai mult și a creat o geantă foarte mică, într-o nuanță deschisă de roz, cu un imprimeu floral și un mâner mic din metal. Poți găsi câteva modele de genți micuțe în multe dintre magazine.

Genți de călătorie

Designerii care și-au prezentat colecțiile la săptămâna modei își cunosc publicul. Pentru unele femei, stilul este adesea mai important decât caracterul practic. Cu toate acestea, chiar și când este nevoie de caracterul practic, acestea preferă să fie elegante. Acesta este motivul pentru care gențile mari de călătorie reprezintă una dintre tendințele pentru sezonul primăvară-vară 2017. La urma urmei, atunci când femeile elegante merg în vacanță, își doresc să aibă suficient spațiu în geanta lor pentru toate produsele cosmetice. Casa de modă Balenciaga a prezentat o mare varietate de genți de voiaj perfecte pentru vara 2017. Unele au un imprimeu floral superb, iar altele sunt într-o singură culoare. Gucci a creat genți de călătorie cu imprimeuri simetrice florale.

Genți din materiale metalice și strălucitoare

Finisajele metalice pot reprezenta o alegere periculoasă în lumea modei, deoarece sunt reprezentative pentru anii ‘80. Însă atunci când sunt combinate cu alte țesături și forme unice, devin moderne și nu este o surpriză faptul că designerii au inclus gențile strălucitoare în tendințele pentru primăvară 2017. Marc Jacobs s-a axat pe gențile metalice în nuanțe de albastru și auriu. Iar Delpozo a creat o geantă care amintește de meduzele semi-transparente, strălucitoare și cu un luciu opalescent. Dacă vrei să cauți câteva modele de poșete pentru 2017, poți să o faci aici.

Genți cu accesorii

Probabil că accesoriile aplicate pe gențile din colecțiile pentru 2017 nu sunt foarte utile, dar sunt foarte drăguțe. Fendi și Rebecca Minkoff au ales ghemotoace de blană atașate la genți de piele. Moschino a ales accesorii creative, în stilul păpușilor de hârtie. Altuzarra a păstrat o temă cu fructe, cu mici cireșe atașate genților, precum și ciucuri.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment