Ce flori trebuie să-i oferi în funcţie de zodie

flori

Cum să alegi flori în funcţie de zodie

Vrei să-i cumperi un buchet de flori unei colege, unei vecine sau unei cunoştinţe din familie care nu-ţi e atât de apropiată? Dacă pe soţie, mamă sau soră le cunoşti destul de bine încât să ştii ce flori preferă, persoanelor mai îndepărtate e puţin mai dificil să le intuieşti preferinţele. Ai putea să te ghidezi în funcţie de zodie, căci cel mai probabil dacă eşti pe cale să oferi flori cuiva ştii în ce lună şi sub ce semn din zodiac s-au născut.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă cea căreia îi vei dărui flori este născută în zodiac Berbec, cel mai probabil este o persoană puternică şi ambiţioasă, pozitivă şi dinamică. Zambilele sunt un cadou ideal pentru femeile Berbec, aceste flori fiind rezistente multe zile, te cuceresc cu parfumul lor şi înfloresc rapid.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Femeile Taur sunt încăpăţânate şi posesive în relaţia cu partenerul, însă sunt în acelaşi timp sigure pe ele, realiste, iar simţul practic nu le lipseşte. Pentru ele aţi putea încerca un buchet de lalele, flori cu un colorit deosebit, dar care nu te învăluie în parfum sufocant, şi care rezistă multe zile dacă sunt îngrijite corect.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativele acestei zodii sunt persone uşor adaptabile, schimbătoare şi foarte sociabile. Fiind cunoscute pentru firea lor duală, un buchet care să conţină inflorescenţe, precum liliacul, le-ar putea fi pe plac.

alege flori in functie de zodieRac (22 iunie – 22 iulie)

Când vrei să dăruieşti flori unei femei din zodia Rac, ţine cont de firea lor sensibilă, romantică şi familistă. Freziile ar putea fi o alegere potrivită, deoarece au un parfum subtil, sunt flori delicate şi sunt de-o frumuseţe aparte.

Leu (23 iulie – 22 august)

Femeile născute în zodiac Leu sunt firi dominante, puternice şi autoritare, dar nu le lipsesc generozitatea şi dragostea. Narcisele sunt cele mai potrivite flori care le pot fi dăruite în funcţie de zodie.

Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Fecioarele sunt persoane foarte critice şi raţionale, iar dacă ai de gând să le oferi flori în funcţie de zodie, ţine cont că fiecare gest este atent analizat şi fiecare detaliu contează. Perfecţiunea şi puritatea lăcrămioarelor le poate satisface exigenţa.

Balanţă (22 septembrie – 22 octombrie)

Pentru nativele din Balanţă, persoane echilibrate şi cumpătate, bujorii ar putea reprezenta un cadou potrivit, aceştia având mirosul suficient de puternic încât să te îmbie, dar nu atât de puternic încât să te sufoce. Culorile bujorilor sunt de asemenea calme, pastelate şi plăcute ochilor.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pasionale şi puternice, exigente şi ambiţioase, femeilor Scorpion le poţi dărui cu success un buchet de trandafiri în culori tari, deoarece aceştia sunt la fel de pătrunzători şi plini de viaţă pe cât le este firea.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativele din Săgetător sunt caracterizate de verticalitate, o înclinaţie către spiritualitate şi determinare. Crizantemele, de preferat în culori vii şi atrăgătoare sunt florile cele mai potrivite pentru această zodie.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Persoane ambiţioase, dar încăpăţânate, nu întotdeauna sociabile sau chiar misterioase, femeile Capricorn sunt cel mai bine reprezentate de orhidee, o floare dificil de îngrijit şi păstrat, dar care oferă rezultate pe măsura efortului.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Femeilor Vărstător sunt caracterizate de libertinism, independenţă şi de dorinţa de a fi în permanenţă cu un pas înaintea trend-ului. Buchetele de crini sunt ideale pentru ele, deoarece aceste flori se deschid rapid, emând un miros puternic şi ameţitor.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nativele zodiei Peşti sunt persoane empatice, emoţionale, generoase, dar şi sensibile şi uşor de rănit din punct de vedere sentimental, deoarece se implică puternic în relaţiile cu cei din jur. Ghioceii, flori ce marchează revenirea naturii la viaţă, dar care sunt delicate şi au un miros subtil, sunt un cadou potrivit.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment