Ce fel de parteneră ești în relația de cuplu, în funcție de zodie

Noi, femeile, suntem foarte diferite. Începând cu aspectul fizic până la felul în care ne iubim partenerii. Tocmai de aceea trebuie să știi ce fel de parteneră ești în relația de cuplu, în funcție de zodie.

Fiecare avem felul nostru de a iubi. Nu vei găsi două iubite care să se poarte la fel cu iubiții lor. Fiecare cu emoțiile, sentimentele, calitățile și defectele sale. Până și iubirea se simte diferit.

Avem, totuși, ceva în comun. Indiferent cât de mult vom aștepta și vom căuta, cineva este acolo sortit nouă și ne așteaptă. Acel suflet pereche la care visăm toate.

Când îl vei întâlni pe cel mult visat, trebuie să ai grijă cum te comporți ca nu cumva să-l pui pe fugă.

Hai să vedem ce comportament avem în relația de cuplu, în funcție de zodia noastră.

Berbec

Femeia Berbec se implică cu totul. Cu defecte, calități, emoții, trăiri și tot ce are ea mai bun. Le pune pe tavă pentru ca cel de lângă ea să se bucure și să-și ia ce dorește. Femeile din această zodie își încurajează partenerul și fac tot posibilul ca relația să funcționeze. Reprezintă pentru partener o sursă imensă de energie și inspirație.

Taur

Femeia Taur nu este ușor de impresionat. Pe aceasta o va cuceri greu, însă va rămâne lângă partener și la bine și la greu. O dată ce partenerul își demonstrează loialitatea și respectul față de ea și de relație, femeia Taur este cucerită total.

Obișnuiește să gătească și să-i facă multe surprize partenerului. Oferă cele mai pasionale săruturi și preferă să petreacă timpul liber cât mai conectate în relație.

Gemeni

Femeile din această zodie știu exact ce să spună pentru a obține încrederea partenerului. Sunt foarte bune în a comunica exact ce vor să transmită și astfel obțin ceea ce își doresc.

Femeia Gemeni este cea cu care nu te vei plictisi niciodată. Are un grup de prieteni, se implică în multe activități și obișnuiește să petreacă mult timp singură.

Pe aceasta o vei cuceri cu idei și conversații interesante. O bucură micile atenții și plimbările în natură.

Rac

Femeia Rac este cea la care visează toți bărbații. Aceasta va face tot posibilul ca partenerul să se simtă iubit, răsfățat și sigur de iubirea pe care aceasta i-o poartă.

Din când în când, femeia Rac are și momente în care își schimbă comportamentul. Doar dacă observă că partenerul nu-i acordă atenția la care speră.

Leu

Poate cea mai geloasă parteneră din tot zodiacul, femeia Leu este cunoscută pentru faptul că vrea să știe sigur că partenerul ei nu are ochi pentru nimeni altcineva. Iubește pasional și îi demonstrează asta celui de lângă ea.

Femeia Leu este foarte populară și iubește să fie în centrul atenției. Tocmai din acest motiv partenerul trebuie să aibă grijă să-i ofere afecțiune și să comunice cu ea atât cât trebuie.

Fecioară

Femeia Fecioară e dornică să-și ajute partenerul ori de câte ori acesta are nevoie. Se simte parte importantă a relației dacă poate face asta.

Aceasta este plină de idei și devine sursă importantă de inspirație și motivație pentru partener. Îl va susține pe acesta în orice proiect sau task pe care îl are de îndeplinit.

Balanță

Balanța este întotdeauna prezentă pentru partener și pentru relație. Îi va oferi acestuia siguranța de care el are nevoie pentru ca relația să funcționeze bine pentru amândoi.

Aceasta urăște certurile și va face tot posibilul să le evite. De multe ori se vor face că nu văd anumite lucruri care ar putea să le deranjeze tocmai pentru a nu crea agitație în jurul lor.

Scorpion

Cele născute în zodia Scorpion sunt printre cele mai sexy și atrăgătoare femei. Datorită farmecului nativ, acestea cuceresc cu ușurință orice bărbat își doresc.

Pe cât de frumoase și speciale, pe atât de geloase. De multe ori, femeia scorpion reușește să-și pună partenerul pe fugă din cauza comportamenului său agresiv atunci când vine vorba de altă persoană.

Săgetător

O femeie care e născută în zodia Săgetator va oferi partenerului o viață de cuplu plină de aventuri și activități interesante. Se plictisesc repede, tocmai de aceea caută distracție în locuri diferite și în partenerul ei.

Aceasta este dornică să călătorească și să construiască amintiri alături de cel iubit.

Capricorn

Femeia Capricorn se va asigura că relația în care se află este cea mai specială din grupul ei de prieteni. Va face tot posibilul ca cei din jurul lor să creadă asta.

Au obiective mari în gând și își vor susține partenerul să și le îndeplinească pe ale lui pentru că știe cât de important este să ai parte de ajutor.

Vărsător

Femeia Varsător este considerată o creatură unică. Este fermecătoare și are un comportament diferit atunci când este în preajma persoanei de care este îndrăgostită.

Este o persoana sociabilă căreia îi place să fie înconjurată de oameni, de familie și de prieteni având activități diverse împreună.

Pești

Femeia Pești este o femeie specială, emoțională și delicată. Aceasta are nevoie de afecțiune din partea partenerului pentru a se simți în regulă în relația pe care o are.

Nu este o fire geloasă, însă vrea să fie sigur că ce este al ei, al ei rămâne.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment