Ce fel de femeie eşti în funcţie de zodie

femeie in functie de zodie

Ce fel de femeie eşti în funcţie de zodie

Crezi în influenţa semnului zodiacal asupra personalităţii tale? Dacă nu poţi ieşi din casă fără să îţi verifici horoscopul, nu te întâlneşti cu bărbaţi a căror zodie nu e compatibilă cu a ta, atunci sigur vrei să ştii şi ce spun astrele despre trăsăturile tale predominante. Află ce femeie eşti în funcţie de zodie:

Berbec

Femeile Berbec au nevoie de siguranţă, de planuri şi de certitudine în viaţă. Ele sunt femei cărora le plac aventurile şi provocările, iar viaţa de familie nu vine întotdeauna pe primul loc. În privinţa bărbaţilor, femeile Berbec îi preferă pe cei stăpâni pe situaţie, siguri pe ei şi care îi acordă suficientă atenţie, însă fără să o sufoce şi să-i intre în spaţiul personal prea mult.

Taur

Nativele din zodia Taur sunt guvernate de Venus, iar asta le dă un plus de feminitate şi naturaleţe. Acestea au aşteptări destul de ridicate de la partener, care trebuie să fie cât mai realizat şi să o pună pe primul loc. Bărbaţii care le curtează trebuie să se pregătească cu toate gesturile romantice la care se pot gândi, deoarece femeile Taur apreciază cadourile, atenţia şi romantismul, în cantităţi cât mai mari.

Gemeni

După cum bine se ştie, Gemenii sunt persoane duale, iar femeile Gemeni nu fac excepţie. Nativele Gemeni au un simţ al umorului bine dezvoltat, au momente emoţionale puternice care contrastează cu cele în care e foarte raţională, sunt imprevizibile şi rebele, iar atunci când doresc să intre într-o relaţie, caută ca bărbatul să îi poată accepta şi iubi ambele laturi.

Rac

În aparenţă destul de timide, femeile Rac nu fac cine ştie ce impresie la prima întâlnire. Dacă ajungi însă să le cunoşti afli că sunt persoane foarte sentimentale, se lasă pradă uşor emoţiilor puternice şi caută stabilitate din partea jumătăţii sale. Se implică puţin mai greu în relaţii şi păşeşte atent la început, însă dacă se simte în siguranţă devine foarte loială şi implicată.

Leu

Femeia Leu este de regulă o prezenţă impunătoare, are o fire foarte pozitivă şi plină de energie. Îi place să fie în centrul atenţiei, să fie asaltată cu complimente şi cu gesturi romantice. Se simte cel mai bine în perioada de la începutul relaţiei, când simte că e în al noulea cer.

Fecioară

Fecioara este o femeie foarte raţională, cu un simţ critic bine dezvoltat dat de perfecţionismul care o caracterizează. Nativele Fecioară sunt individualiste şi independente, vor să fie respectate într-o relaţie, dar şi în viaţa profesională sau de familie.

Balanţă

Femeile Balanţă nu sunt persoane foarte uşor abordabile, cel puţin asta ar fi prima impresie pe care o lasă. Îşi aleg cu grijă cercul de prieteni şi partenerul, prin urmare nu foarte mulţi vor face parte din anturajul lor. Fiind persoane echilibrate, la polul opus de Gemeni, nativele Balanţei se pot pune în cu uşurinţă în diferite situaţii ipotetice, pentru a avea o perspectivă obiectivă asupra celor din jur.

femeie in functie de zodieScorpion

Nativele acestei zodii sunt de asemenea destul de greu abordabile, iar să le intri pe sub piele poate părea o misiune imposibilă. În viaţa amoroasă reuşeşte cu greu să se lase pradă sentimentelor, fiind permanent pregătită de dezamăgiri, iar încrederea o acordă cu greu partenerilor. Atunci când se implică în relaţie, însă, devin cu adevărat dedicate. Aveţi însă grijă căci sunt firi răzbunătoare, iar dacă le-ai greşit e foarte probabil să şi plăteşti pe măsură.

Săgetător

Foarte dornică de a-şi trăi viaţa cât mai din plin şi de a profita la maxim de fiecare moment, femeile Săgetător sunt în permanentă căutare de noi aventuri şi provocări. Sunt totodată şi independente, tind să ţină foarte mult la aspectul fizic, însă atunci când îşi găsesc jumătatea nu vor ezita să îşi domolească stilul de viaţă pentru a întemeia o familie.

Capricorn

Femeile Capricorn au personalitate puternică, adesea sunt distante şi foarte raţionale. Cariera ocupă pentru cele mai multe primul loc, iar în acest caz ar putea amâna găsirea unui partener şi întemeierea unei familii, deoarece vor să aibă cât mai multe reuşite profesionale. Totuşi, când îşi întemeiază o familie, se implică foarte mult şi încearcă să-şi împartă timpul între cei dragi şi viaţa profesională.

Vărsător

Nativele din Vărsător sunt persoane foarte prietenoase, care sunt mai mereu preocupate de ajutorarea altora şi schimbarea în bine a lucrurilor. Femeile Scorpion nu se lasă pradă prejudecăţilor, judecă oamenii în profunzime şi nu doar după aparenţe, şi tinde să aibă un cerc mare de prieteni şi cunoştinţe.

Peşti

Romantice din fire, femeile din zodia Peşti se lasă uşor cucerite de gesturile mici dar simbolice, de idealuri şi basme. Tot ele sunt şi conduse mai degrabă de sentimente decât de raţiune, sunt foarte mămoase şi uşor de afectat, iar atunci când sunt dezamăgite, în dragoste dar nu numai, suferă adevărate decepţii, deoarece se implică complet în relaţii şi acordă uşor încredere celor apropiaţi.

Sursă foto: pixabay.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment