Ce fel de femei găsești pe Tinder

Cuminți. Toate sunt femei cuminți, inteligente, femei fatale și bune de măritat. Dacă în cazul bărbaților, mi-a luat numai câteva ore să-mi dau seama ce tipologii găsesc, în cazul femeilor lucrurile se complică. Am greșit crezând că dacă sunt femeie voi ști să le spun ce vor să audă. Nu. Majoritatea femeilor nu funcționează așa. Ele vor cuvinte câte-n lună și în stele, vor să se asigure că nu ești ca toți măgarii care stau la pândă după o bucată de carne, vor să știe motivul pentru care le scrii, dar mai ales motivul pentru care ai vrea să te întâlnești cu ele.

Cine am fost eu?

Eu tip mișto, 28 de ani, dus la sală, brunet, ochii verzi. Combinația fatală, zic eu.

Cine au fost ele?

Videochatiste, femei fatale, femei ușoare, Sfinte care mai de care de nici calendarul ortodox român nu m-ar ajuta cu atât de multe nume, femei complexate și femei trecute cu mult peste vârsta de 30 de ani. Și n-aș avea nimic cu cele trecute de 37-38, dar de ce Doamne iartă-mă ar vrea să aibă de-a face cu unul tinerel de 28 de ani? Zic și eu!

De ce videochatiste?

Femeile care-și câștigă banii din videochat adoptă, de regulă, un anumit stil: unghii lungi, ascuțite, pictate în cele mai turbate culori, au sprâncenele tatuate (și vorbesc despre tatuajele alea ciudate de parcă-s desenate cu carioca), poartă fuste sau rochii extrem de scurte și cizme peste genunchi cu toc cui. N-aș vrea să jignesc videochatistele, dar nu știu cum să le numesc pe tipele astea.

Cu tipele astea, conversațiile au murit înainte să înceapă. Probabil a fost și vina mea că n-am știut cum să le fac să vorbească sau poate pur și simplu mi-au crăpat neuronii odată cu retina.

Femeile fatale:

Astea au bani. La un moment dat m-am simțit chiar complexată (recunosc că le-am dat multora swipe left), însă oricum nu am avut succes cu ele. Probabil dacă aș fi avut măcar o poză la volanul unui BMW, lucrurile ar fi stat altfel. În orice caz, încă mă întreb de unde au fetele de 20-22 de ani bani de mașină, silicoane, țoale scumpe și Louis Vuittoane.

Femei complexate:

Doamne, câte grase am văzut! În general, îmi plac femeile cu forme sau chiar și cele care au niște kilograme în plus, atâta vreme cât nu devin nesimțite (adică să-și scoată bustul pe afară sau să poarte colanți XS, când măsura lor este XL). Cam asta am întâlnit pe Tinder: femei cu multe kilograme, cu ruj burgund negricios, gura căscată și sânii pe afară. Prin urmare, îmi permit să le spun grase, deși nu e frumos!

Femeile de vârsta lu’ mama:

A fost ca și cum mi-aș fi văzut mătușile pe o aplicație destinată date-urilor cu năbădăi! Nici cu asta n-am o problemă, dar să cauți puștani de 28 de ani? Și să le mai dai și Super-Like? Păi de ce? Ce are de învățat o femeie de vârsta aia de la un tinerel? Experiența să fie oare?

Sfânta Filofteia:

Pe asta am lăsat-o spre sfârșit. Ea e cuminte, aproape că e Sfânta Maria și Filofteia. Are o părere proastă despre Tinder și nu ezită să o spună. Cu ea am vorbit mult. Am insistat. Am fost porc și cu toate astea, n-a vrut să-mi dea deconectare. Am ignorat-o și în schimb mi-a oferit numărul ei de telefon. Evident că nu am sunat-o. Apoi m-a întrebat ce meșteresc, deși nu-i mai scriam demult.

Un fel de lasă-mă să te las, dar mai bine nu mă lăsa că îmi cam place. Mă întreb și acum ce bărbat ar avea răbdare cu o femeie care pretinde că are principii, dar cu toate astea se află acolo și își mai oferă și numărul de telefon?

Mai jos aveți un scurt preview din discuția cu ea:

domnisoara-cuminte-partea-Idomnisoara-cuminte-partea-II

Femeia ușoară:

După nebuna de mai sus, apare căprioara! Și nu oricum, cu atitudine! Blondă, drăguțică, economistă. Cinci minute. Atât mi-a luat ca să obțin numărul ei de telefon și să accepte să o iau la mine acasă. Pe ea chiar am apreciat-o! Măcar a fost sinceră! În orice caz, dacă urmăriți să obțineți o noapte, o oră sau cât vreți voi cu o femeie fără să plătiți, Tinder își cam face treaba!

femeie-usoara

femeie-usoara-continuare

Agramata:

Ea e cireașa de pe tort. I-am cerut adresa de unde să o iau și a sărit ca arsă și netrecută pe la școală! Nu știu de ce s-a simțit atât de ofensată, cred că nu i-a plăcut ideea că o voi ridica cu un Range Rover negru. Cred că ar fi preferat un cal alb.

 

agramata

După experiența asta, nu pot să spun decât că mă bucur că sunt femeie! Pentru noi e mult mai ușor, deci dragilor vă compătimesc! Ce-i drept, cred că am văzut mai multe femei frumoase decât bărbați, dar cu siguranță am avut conversații mai inteligente cu ei!

P.S. Sunt convinsă că există și femei mișto pe Tinder, însă îmi rezerv dreptul de a fi sceptică!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment