Ce fel de cizme porți dacă ești mică de statură

cizme

Ce model de cizme să alegi dacă esti mignonă?

Pe lângă ceaiul cu scorțișoară și ieșirile la patinoar, ce alt lucru poate defini mai bine sezonul de iarnă al unei femei? Cizmele! Însă, dacă ești mică de statură, s-ar putea să nu ți se potrivească toată modelele pe care ai vrea tu să le alegi. De aceea, ți-am pregătit câteva sfaturi și trucuri pe care le poți aplica și tu atunci când vine vorba de alegerea unei perechi de cizme pentru această iarnă. De asemenea, poți vedea câteva modele de achiziționat aici. Nu spune nimeni că trebuie să te oprești doar la o pereche…

Cizmele mulate pe gleznă

Acest tip de cizme este pe un teritoriu puțin periculos pentru fetele mici de înălțime, însă dacă le porți cu jambiere sau colanți, vei reuși să-ți alungești picioarele instant. Ultimul lucru pe care ai vrea să-l faci este să îți scurtezi picioarele și mai mult sau să le faci să pară mai groase. Atunci când cizmele au prea multe accesorii, cum ar fi curelele, cataramele, acestea fac ca picioarele să pară mai late, în loc să le alungească.

Pentru mignone, nimic ce trece deasupra rotulei nu va fi o alegere măgulitoare în materie de încălțăminte. Cizmele care sunt deasupra genunchilor pot să te facă să pari și mai mică de înălțime decât ești.

Botinele

Dacă ești mică de statură și nu vrei mereu să porți tocuri pentru a părea mai înaltă, botinele sunt o alegere ideală, mai ales dacă este un factor important pentru tine confortul. Botinele sunt acele încălțări versatile, care vor face chiar și blugii să arate perfect. Însă le poți purta și la rochii, fuste sau pantaloni, în funcție de ce stil vrei să abordezi și pentru ce ocazie vrei să te asortezi. Dacă ești în căutarea unor cizme tip botine, poți găsi câteva modele aici, care sigur se potrivesc cu cel puțin câteva outfituri pe care le ai deja în dressing.

Cizmele cu toc subțire

Dacă nu ai o problemă cu menținerea echilibrului chiar și la înălțimi mai mari, atunci cizmele cu toc subțire au fost create special pentru tine. Cât timp nu trebuie să mergi foarte mult pe jos sau să te confrunți cu suprafețe mai alunecoase, cizmele cu toc vor fi întotdeauna alegerea elegantă pentru o petrecere, o ieșire în oraș sau chiar și o cină romantică.

Tu ce alte modele ce cizme ai observat că te ajută să pari mai înaltă?

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment