Ce fel de amant este în funcție de zodie

Recunoaște că atunci când cunoști un bărbat te întrebi ce fel de amant este și primul lucru pe care îl faci este să îi citești zodia! Pentru asta, ți-am pregătit câteva detalii picante despre fiecare zodie în parte!

Iată ce fel de amant este în funcție de zodie:

BERBEC: Îi place să-și epuizeze iubita, dă dovadă de pasiune și energie, dar mai ales, face orice pentru a-și îndeplini fanteziile.

TAUR: Este senzual, dar nu obsedat. În general, poate fi timid și retras, însă în momentul în care a ajuns în intimitate, îți va arăta adevărata lui putere. Pune mare preț pe calitatea relației cu partenera și nu neapărat pe performanțele din dormitor.

GEMENI: Se știe deja că Gemenii sunt intelectualii horoscopului, însă atunci când vine vorba despre amantul Gemeni, își dă arama pe față. Îi place să-și provoace partenera la discuții inteligente, fiind un preludiu pentru el. O relație intimă cu amantul Gemeni va fi incendiară.

RAC: Bărbatul Rac este un amant ideal, făcând din momentul petrecut în dormitor o adevărată artă. Despre bărbatul RAC se spune că este cel mai bun dacă are o relație stabilă, nefiind fanul relațiilor pasagere.

LEU: Bărbatul LEU este genul de amant care vrea să cucerească înainte de a trece la fapte. Nu se avântă în relații de scurtă durată și la fel ca în cazul Racilor, este un bun soț.

FECIOARĂ: Bărbatul Fecioară face concurență bărbaților născuți în Gemeni. Au același apetit, însă nu sunt fanii discuțiilor intelectuale, precum Gemenii. Atenție! Nu este un bărbat care știe să păstreze secretele, așa că nu împărtăși lucruri pe care nu vrei să le afle și alții.

BALANȚĂ: Bărbatul Balanță este un amant care confundă des dragostea cu relațiile intime. Dacă vrei să ai o relație cu un amant în zodia Balanței, acordă atenție mai multă comportamentului său.

SCORPION: Este un amant sensibil, irezistibil, însă nu se potrivește în pat cu orice semn zodical. Atunci când ajunge în pat cu persoana potrivită, va da dovadă de multă pasiune.

SĂGETĂTOR: Este un amant serios, dar nu se omoară cu aventurile de-o noapte. Dacă îți dorești momente trecătoare, alege un Gemeni sau un Scorpion, pentru că bărbatul Săgetător își dorește relații stabile.

ce-fel-de-amant-este-in-functie-de-zodieCAPRICORN: Bărbatul Capricorn are alte priorități decât a fi un amant desăvârșit. Punmare preț pe stilul lor de viață, pe carieră și bani.

VĂRSĂTOR: Bărbatul Vărsător este un bun amant și îi place să se elibereze de stres folosind aventurile din dormitor. De asemenea, își va da mereu silința ca partenera lui să nu rămână nesatisfăcută.

PEȘTI: Amantul Pești are o imaginație bogată și este un bărbat stabil. Se plictisește destul de greu și are tendința de a se atașa repede de o femeie. Dacă nu intenționezi o relație stabilă cu el, mai bine stai deoparte.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment