Ce fantezii mai au femeile?

Fantezii femei

Și femeile au fantezii, indiferent că sunt dorințe interzise sau unele care pot fi ușor de pus în practică, dar totuși nu au curaj să ceară. Am o veste pentru tine: să nu-ți fie rușine! Nu e nimic greșit să ai dorințe altfel decât uzuale, așa că decât să trăiești mereu cu ideea că ai fi vrut, dar n-ai făcut, mai bine îți găsești puțin curaj să faci ceea ce îți dorești.

Iată ce fantezii au femeile:

1. Străin în noapte: fiecare femeie visează să întâlnească un bărbat misterios, atrăgător și cu multă experiență în dormitor și dacă e un necunoscut, cu atât mai bine! Totul se rezumă la experiența de o noapte, fără să fie judecată sau să aibă prea multe bătăi de cap ulterior.

2. Privite: femeile care au încredere în ele vor să fie privite și admirate, însă uneori e nevoie și de puțină încredere din partea partenerului! Încurajeaz-o să se mângâie singură sau să renunțe la haine fără ajutorul tău.

3. Dominația: fie dominate, fie dominatoare! Nu există femeie care să nu viseze să preia controlul în dormitor și să facă totul așa cum îi place, mai ales dacă femeia în cauză este timidă! Altele, conducătoare în viața de zi cu zi, simt nevoia de cele mai multe ori să fie îmblânzite de un bărbat puternic.

Fantezii femei4. Legate: fiecare femeie visează la asta, deși ideea de a rămâne imobilizată poate părea terifiant! Nu uita să încerci să o ții de gât (atenție să nu o sufoci), va trăi cele mai tari senzații.

5. În natură: monotonia poate fi moartea pasiunii sau din contră: poate stârni dorințe erotice în mintea unei femei. O plimbare prin pădure sau o partidă în mare vă poate salva din monotonie.

6. Dansatoare: multe dintre femei visează la câteva minute de dans lasciv pentru partenerul lor, însă nu au curaj niciodată să facă asta! Se rezolvă totul cu un pahar de vin, muzică bună și un partener pe măsură!

7. Actrițe într-un film pentru adulți: să vă filmați în momentele intime pare mai degrabă o fantezie a bărbaților, însă și femeile își doresc asta. De cele mai multe ori, femeile care nu au încredere în partenerul lor, vor evita să-și satisfacă această fantezie, însă dacă ai un partener stabil, în care ai încredere absolută, atunci trebuie să faceți asta!

Tu la ce te gândești în momentele tale de intimitate? Ți-ai satisfăcut vreodată fanteziile?

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment