Ce facultate sa alegi – Afla cum trebuie sa alegi facultatea

Admiterea la facultate este un pas important pentru fiecare absolvent de liceu, este momentul cand incepi sa te maturizezi si poate prima ta decizie importanta din viata.

Studiile superioare trebuie sa le alegi in functie de abilitatile si de ceea ce tie iti place. Multi elevi au tendinta sa aleaga un domeniu care pare pompos sau care le-a fost impus de catre parinti. Inainte de a te hotari unde sa te duci, gandeste-te bine la ce ti-ar placea sa faci.

Banii vor veni din orice domeniu pe care il vei practica cu placer si devotement.

De exemplu, daca esti bun/a la limbi straine si la comunicare este bine sa alegi domenii precum jurnalismul, comunicare in afaceri sau chiar limbi straine, daca iti plac cifrele, alege domeniul financiar-contabil. Medicina este potrivita unei persoane rezistenta la stres emotional si care va fi dispusa sa invete cu placere toata viata.

Nu alege niciodata ceva ce te-a sfatuit o ruda sau un prieten, alege cu inima si asuma-ti responsabilitatea in ceea ce urmeaza sa faci.

Tu ce facultate vrei sa alegi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment