Ce faci dacă ți-au intrat hainele la apă

Înainte să te întrebi ce faci dacă ți-au intrat hainele la apă, ar trebui să te uiți pe eticheta hainelor și să urmezi instrucțiunile de spălare. Totuși, dacă ți s-a întâmplat deja asta, fie din cauza materialului prost, fie din cauza temperaturii folosite la spălare, ai câteva trucuri de a le întinde la loc, chiar la tine acasă.

Iată ce trebuie să faci dacă ți-au intrat hainele la apă:

1. Apă și balsam de păr: imediat după ce ai observat că ți-au intrat hainele la apă, lasă-le cinci minute într-un lighean cu apă și balsam de păr, apoi le storci și le întinzi cu mâna până revine la forma inițială.

2. Metoda bazată pe aburi: hainele care au intrat la apă își pot reveni dacă sunt expuse aburilor, iar pentru asta ai nevoie de un fier de călcat care scoate suficient de mult abur. Această metodă este ideală și pentru hainele din stofă care au intrat la apă. Tot ce trebuie să faci este să expui câte o parte din haină la abur și apoi să tragi cu mâinile până revine la forma inițială. Este posibil să fie nevoie să folosești aburul de mai multe ori pentru a ajunge la rezultatul dorit.
La final trebuie să lași haina să se usuce la aer, în niciun caz nu folosi un uscător de păr sau căldura de la fierul de călcat.

ce-faci-daca-au-intrat-hainele-la-apa3. Tricouri și bluze intrate la apă:

Dacă ți-a intrat la apă un tricou sau o bluză și măsura lor este mică, poți folosi un spătar de la scaun. Trebuie să uzi piesa vestimentară cu apă caldă, storci și apoi se întinde pe spătarul unui scaun, timp în care trebuie să tragi de tricou sau bluză până își revine.

Ție ți s-a întâmplat vreodată să îți intre hainele la apă? Cum le-ai reparat?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment