Ce faci dacă ți-ai scăpat telefonul în apă

1. Foarte rău dacă ți-ai scăpat telefonul în apă, însă mai există o șansă să-l salvezi dacă îl bagi într-o pungă de orez, timp de 24 de ore. De recomandat ar fi să-i scoți și bateria înainte să-l lași în punga de orez. Orezul absoarbe apa, iar telefonul tău va funcționa din nou.

2. Cum răcești rapid o sticlă de băutură?

Șampanie, apă sau sucuri răcoritoare, toate pot fi răcite în numai 10 minute dacă le înfășori într-un șervețel umed și apoi le bagi la frigider.

3. Cum să te țină bateriile mai mult:

Dacă bateriile pe care le folosești pentru telecomandă, mouse sau orice alte dispozitive, se consumă prea repede, lasă-le o zi în frigider înainte de a le folosi.

4. Pâine prăjită:

Când vrei să-ți faci cel mai bun sandvich, prăjește două bucăți de pâine deodată. Vor rămâne moi în interior și crocante la exterior.

ce-faci-daca-ai-scapat-telefonul-in-apa5. Cum cureți o oală arsă:

Se întâmplă: uiți oala pe foc și a ars, dar apoi cum cureți ceva ce pare imposibil? Pui oala cu pricina pe foc, cu două linguri de ulei și după ce s-a încălzit uleiul, adaugi trei linguri de sare. Iei tigaia de pe foc, o lași să se răcească și o freci un burete abraziv până se curăță orice rest. Apoi o speli normal cu detergent de vase și oala e ca nouă!

6. Cum cureți corect gresia:

În niciun caz cu mopul pentru că nu șterge bine, nu curăță colțurile și doar împrăștie mizeria. Italienii folosesc o perie cu perii scurți, tari și aspri peste care se pune o lavetă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment