Ce faci dacă îl surprinzi cu altă femeie?

altă femeie

Da ştiu, ţie nu ţi s-ar putea întâmpla, el e cel mai fidel, cel mai dedicat şi nu preţuieşte nimic mai mult pe lumea asta aşa cum te preţuieşte pe tine şi sigur nu l-ai putea surprinde cu o altă femeie. În plus poate tu chiar crezi că ştii sigur, pentru că obişnuieşti să-l verifici din când în când şi până acum n-ai găsit nimic care să îţi trezească suspiciuni. În afară de tipa aia cu care vorbea din când în când, dar ea era insistentă, el nu voia să aibă nimic de-a face cu ea, îi era însă milă şi nu putea să îi dea unfriend, că tipa se simţea singură. Corect? Greşit!

Chiar dacă îl crezi cel-mai-cel şi ai băga chiar mâna în foc că el nu va face asta vreodată, că el e diferit, mai gândeşte-te. Nici cei de pe Titanic n-au crezut că se vor scufunda, însă aveau câteva bărci de salvare pe punte, prea puţine din păcate. Aşa că nu e mai bine să îţi imaginezi cum ar fi şi să fii pregătită în caz că se întâmplă să îl găseşti cu o altă femeie, decât să te ia prin surprindere şi să te prăbuşeşti de sus de tot, de pe norişorul ăla roz unde îţi plutea capul de când l-ai cunoscut?

Nu zic să intri într-o relaţie cu gândul că SIGUR îl vei găsi la un moment dat cu altă femeie, nici vorbă. Există cupluri care au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi, vorba basmului, şi care nu s-au înşelat niciodată reciproc. Sau n-au aflat despre asta, dar hoţul neprins rămâne negustor cinstit. Ce spun însă e că e bine să priveşti în perspectivă, să nu-ţi pui viaţa și destinul în brațele lui şi să nu faci fiecare alegere în funcţie de el, căci la un moment dat s-ar putea să rămâi singură şi atunci ce faci? Tot ce spun e să rămâi realistă şi imaginează-ţi ce ai face dacă în peisaj ar apărea o altă femeie.

Ce faci dacă apare o altă femeie în peisaj?

Bun, dar ce faci dacă se întâmplă? Păi în primul rând încerci să îţi păstrezi calmul. Ştiu că sună aberant, dar e mai bine să-ţi păstrezi calmul, căci altfel rişti să apari tu ca fiind cea disperată şi nu el. El ar trebui să fie disperat în situaţia asta. Dacă nu e, înseamnă că nu-i pasă şi cred că e clar şi pentru tine ce trebuie să faci.

altă femeieCe faci în privinţa ei?

Un singur lucru: o laşi să-l păstreze. Serios, fă-i-l cadou, căci asta merită ea, un bărbat ca el. Pe cuvânt, dacă în restul zilelor ai pretenţii de doamnă, rămâi o doamnă şi în ziua nefastă. Nu-ţi ridica poalele în cap că nu rezolvi nimic, nu jigni şi în niciun caz nu fi violentă. E vina ei? Poate, parţial, prea puţin chiar; însă dacă nu era ea, sigur ar fi fost alta. E vina ta? Se poate, ţine de mai multe împrejurări şi cred că poţi aprecia şi tu dacă ai vreo parte de vină în faptul că el a căutat atenţie la altă femeie. E vina lui? DA! Fără dar sau poate, vina e a lui, pentru că nu a avut curajul să încheie relaţia cu tine înainte de a se aventura în alte relaţii.

Ce faci în privinţa lui?

Strânge-ţi frumos bagajul dacă locuieşti la el, şi respectiv strânge-i rapid bagajul dacă locuieşte la tine. Scopul este să dispară din viaţa ta cât mai repede. Nu intra în conversaţii interminabile în care să-i reproşezi tot ce ai pe suflet, e inutil, fapta e deja consumată.

El va încerca să te convingă că a fost doar o dată, că nu ştie unde i-a fost capul, că dacă ar putea da timpul înapoi, că niciodată nu va mai iubi o altă femeie… şi câte şi mai câte. Nu e recomandat să cazi în plasă. Vorba aia, cine a trădat va trăda, iar dacă te poţi întoarce şi să ştergi totul cu buretele sub pretextul unui nou început, cea păcălită eşti tu şi nimeni altcineva.

Ce faci în privinţa ta

Te aduni, mergi înainte şi înveţi din greşeli. Prea puţine cupluri pot trece peste un asemenea moment fără ca alte întâmplări similare să mai apară, şi e puţin probabil ca voi să fiţi unul dintre ele. Capul sus, mergi înainte şi nu ceda tentaţiei de a te întorce la trecut căci el rămâne acelaşi om, cel care pentru câteva clipe de plăcere fizică cu o altă femeie a putut să dea cu piciorul unui bagaj de amintiri, sentimente şi trăiri, iar uneori bagajul e vechi de-o viaţă.

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment