Ce este al treilea ochi și ce se întâmplă când îl deschizi

al treilea ochi

Ce este al treilea ochi, ce reprezintă el și ce se întâmplă când îl deschizi? Întrebări pe care oricine și le-a pus, orice persoană care a auzit de acest al treilea ochi.

Al treilea ochi este reprezentat de abilitatea noastră, a oamenilor, de a vedea potențialul acolo unde nimic nu este sigur, de a vedea oportunitățile și de a răspunde pozitiv acestora.

Noi toți avem acces la acest al treilea ochi, toți îl avem, însă câți dintre noi știm să-l utilizăm? Află că l-ai folosit cu siguranță, chiar și fără să știi că asta te-a ajutat atunci când te-ai bazat pe intuiție.

Ce este al treilea ochi?

Al treilea ochi își are rădăcina în glanda pineală, formațiune situată în masa encefalului, între cele două emisfere, fiind o parte importantă a epitalamusului. Fiind responsabilă de secreția multor hormoni printre care și al melatoninei.

Pe când glanda pineală își face treaba cu secreția hormonilor, al treilea ochi te ajută să descoperi această glandă, să o conștientizezi și să-i descoperi beneficiile.

Al treilea ochi este un simț care te ajută să intuiești și să iei deciziile cele mai bune. Fiind un simț, acest al treilea ochi, poate fi folosit în multe feluri, la fel ca toate celelalte simțuri. Cei care au reușit să-și descopere acest simț, reușesc să vadă conexiunile cu ceilalți oameni, să înțeleagă și să fie capabili să ia cele mai bune decizii.

Cei care reușesc să vadă cu al treilea ochi, spun că pot simți energiile din jurul lor și de asemenea pot manipula aceste energii, astfel încât să le folosească doar în propriul interes.

Cum poți începe să vezi cu al treilea ochi?

Pentru a putea să-l folosim, trebuie întâi să-l percepem ca simț și să-l acceptăm pentru ca, ulterior, să putem manipula energiile din jurul nostru, să fim capabili să luăm deciziile cele mai bune. Altfel, acesta doar există nefiind exploatat.

Totul poată să pară ireal, povestea, puterea și toată treaba cu energiile, însă trebuie să știi că noi suntem construiți doar din energie pură. Tot ce facem, tot ce alegem și tot ceea ce creăm, o facem pe baza energiei. De ce nu am alege să vedem cu acest al treilea ochi, având în vedere că nu-i nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

Este posibil ca deja să vezi cu al treilea ochi

Da, este posibil ca tu deja să fi luat decizii bazate pe acest simț, să te fi lăsat influențat într-un mod sau altul de ceea ce ți-a fost transmis, însă tu să nu-ți dai seama că, de fapt, în spatele alegerilor tale, a fost ceea ce numim al treilea ochi.

A vedea cu acest al treilea ochi, înseamnă să practici al șaselea simț. Toată treaba stă în acceptarea și conștientizarea acestuia, să accepți că există și se află acolo și, că te poate ajuta.

Cea mai mare problemă, însă, este că cei mai mulți dintre oameni vor să grăbească procesul, sunt nerăbdători și astfel, ajung să fie frustrați și să nu mai creadă în acest proces.

Cu toate acestea, există încă mulți oameni care refuză să creadă în existența acestui simț, în existența și în beneficiile acestui al treilea ochi. Refuzând, practic îți închizi uși care te pot ajuta în cadrul unui moment critic, atunci când e necesar să iei cele mai bune decizii.

Foto: Pixabay

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment