Ce determina acneea – Afla care sunt obiceiurile proaste

Ce determina acneea – Afla care sunt obiceiurile proaste

Acneea apare de regula, datorita modificarilor hormonale, contactarii unor bacterii sau daca ai in familie persoane predispuse catre acnee. Exista si alte obiceiuri gresite pe care le poti avea, care pot contribui serios in aparitia acneei:

Instrumentele pe care le folosesti pentru a aplica machiajul trebuiesc curatate de fiecare data cand le folosesti.

Evita fardurile care contin „FD&C”, lanolina (grasime de oaie), ulei mineral, parfum sintetic. Alege fardurile hipoalergenice sau minerale.

Evita lotiunile tonice si sapunul. Nu fac decat sa stimuleze excesul de sebuum, pentru ca vor usca tenul.

Daca iti dai cu parfum in zona gatului, afla ca acesta trebuie pulverizat pe incheietura mainii si apoi cu mana se da si in zona gatului. Parfumurile si produsele de baie contin parfum sintetic, ceea ce favorizeaza aparitia acneei.

Daca te confrunti cu aceasta problema datorita unei bacterii, consulta medicul dermatolog. Ai mare grija sa-ti cureti telefonul mobil pentru ca este sursa cea mai mare de a transporta bacterii pe fata. Deasemenea, fumatul contribuie serios la aparitia acesteia.

Noi iti recomandam trioxil.pm de la laboratoarele DS.

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment