Ce defecte ai în funcție de zodie

Fiecare dintre noi avem calități și defecte în funcție de zodie, însă dacă devenim conștienți de ele, le putem depăși pentru a deveni mai buni.

Iată ce defecte ai în funcție de zodie:

1. BERBEC: dacă ești născut sub această zodie, cel mai mare defect al tău este îngâmfarea. Nu suporți părerile celorlalți și îți place să ai ultimul cuvânt. De asemenea, atragi multe antipatii, iar atunci când începi proiecte noi, ai tendința de a nu le termina.

2. TAUR: cele mai mari defecte ale tale sunt comoditatea și încăpățânarea. Te atașezi de oameni și de lucruri, ai tendința de a deveni posesiv și gelos, dar mai ales ești zgârcit. De asemenea, ai multe așteptări de la oamenii din jurul tău și nu accepți să faci niciun compromis.

3. GEMENI: ai multe defecte din cauza faptului că ești foarte schimbător. Îți place să manipulezi cu ajutorul cuvintelor și rareori îți arăți adevăratele sentimente.

4. RAC: cel mai mare defect al tău este că ești prea sentimental. De aceea, de multe ori devii neîncrezător și de neînțeles pentru cei din jurul tău. Cu toate că îți place să fii în centrul atenției, de multe ori în spate se ascunde o timiditate.

5. LEU: ești ideal pentru pozițiile de conducere, dar ai câteva defecte pe care ar trebui să le repari: devii prea repede autoritar și orgolios.

ce-defecte-ai-in-functie-de-zodie6. FECIOARĂ: cele mai mari defecte ale tale sunt criticismul și exigența față de tine și de cei din jurul tău, iar acest lucru te poate face să trăiești singur, deși ești mereu înconjurat de oameni.

7. BALANȚĂ: cel mai mare defect al tău este nehotărârea și compromisurile pe care le faci. Vei întâmpina cele mai mari greutăți din tot horoscopul, având de multe ori vicii.

8. SCORPION: ai câteva defecte grave: îți place posesivitatea, devii foarte gelos și ești foarte mândru de tine. Ai nevoie mereu de oameni de încredere lângă tine, altfel riști să te consumi foarte mult.

9. SĂGETĂTOR: ești nerăbdător și ai nevoie de complimentele celor din jur. Atunci când te enervezi ai tendința de a acționa brutal, te bazezi pe intuiție și nu prea analizezi situația.

10. CAPRICORN: ai trei mari defecte: orgolios, răzbunător și încăpățânat. Nu uiți și nici nu ierți atunci când cineva greșește față de tine și îți place să ai control.

11. VĂRSĂTOR: ești cam leneș și nu îți plac constrângerile. De cele mai multe ori ai impresia că soluțiile tale sunt cele mai bune și este posibil să faci greșeli grave.

12. PEȘTI: ești o fire prea sensibilă și visătoare, de multe ori dependent emoțional și nehotărât. Cel mai mare defect al tău este minciuna, fiind un maestru în arta minciunilor.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

Leave Your Comment