Ce culori se poartă în toamnă-iarnă 2016-2017?

Tendințe în culori pentru sezonul toamnă-iarnă 2016-2017

Potrivit specialiștilor în culori de la Pantone, paleta culorilor pentru sezonul toamnă-iarnă 2016-2017 reprezintă o combinație a puterii, încrederii și complexității familiei albastrului, urmată de tonurile pământii și de inserțiile culorilor vibrante, fiecare dintre acestea potrivindu-se perfect pentru a exprima viața contemporană turbulentă și pentru a aduce un pic de calm și optimism. Casele de modă știu deja care culori sunt la modă în sezonul următor, așa că ne-am gândit să ți le prezentăm și ție:

Albastru Riverside

Culorile pentru sezonul toamnă-iarnă 2016-2017 sunt conduse de un albastru rece și calmant, care este blocat între bleumarin și cobalt vibrant, cunoscut și ca Albastru Riverside. Acesta dă un sentiment de încredere și tenacitate, reușind să întoarcă privirile pe stradă pentru rafinamentul și doza de mister pe care le impune. Chiar dacă această nuanță se bazează pe versiunile monocromatice sau în combinație cu acele culori vibrante, poate fi culoarea perfectă pentru imprimeuri.

Sursă: Fashionisers.com
Sursă: Fashionisers.com

Albastru culoarea cerului

Dinastia albastrului a fost indubitabil vedeta celor patru săptămâni ale modei din 2016, alături de toate nuanțele posibile, de la albastrul gheții până la bleumarin. Dar albastrul Riverside împreună cu albastrul culoarea cerului domină acest sezon. Versiunea de toamnă a albastrului te va face să simți libertate, liniște și imponderabilitate. Mai mult, merge perfect în combinație cu albastrul Riverside și abordări unice ale vestimentației.

Sursă: Fashionisers.com
Sursă: Fashionisers.com

Gri rechin

Paleta gri a fost întodeauna prezentă în sezonul toamnă / iarnă, iar în acest an este vorba de griul piele de rechin, fie că este vorba de culorile vestimentației pentru birou sau ocazii speciale. Această culoare a fost adusă în prim plan de către case de modă precum Marissa Webb, Nicholas K., iar Stella McCartney a reușit să combine roșul stacojiu cu acest gri, pentru a da o direcție perfectă pentru zilele reci.

Sursă: Fashionisers.com
Sursă: Fashionisers.com

Roșu Aurora

Tendințele coloristice pentru toamnă/iarnă 2016-2017 oferă și o varietate mare a nuanțelor de roșu, de la vișiniu și carmin la purpuriu și cărămiziu. Dar roșu Aurora este a patra culoare în tendințe din sezonul următor. Acest roșu îndrăzneț, cu unele nuanțe senzuale și calde are și o tentă misterioasă. Potrivit Institutului Pantone, acesta devine sângele metaforic al paletei.

Sursă: Fashionisers.com
Sursă: Fashionisers.com

Verde muștar

Verdele muștar picant vine ca una dintre cele mai vibrante tendințe coloristice din sezonul toamnă-iarnă 2016-2017, atingând nuanțele exotice pentru fiecare ținută. După cum era de așteptat, nu este vorba de galbenul însorit potrivit pentru primăvară, ci o culoare care este condimentată. Mulți creatori de modă au folosit această culoare, fie că este vorba de costume complete, inserarea unor imprimeuri, ornamente sau accesorii.

Sursă: Fashionisers.com
Sursă: Fashionisers.com

Kaki și verde măsliniu

Stilul safari a fost prezent peste tot în colecția toamnă-iarnă, bazându-se pe culorile kaki și verde măsliniu, precum piesele vestimentare de la Phillip Lim de la săptămâna modei din New York.

Sursă: Fashionisers.com

Te-ar mai putea interesa și: Cum alegi un trench în funcție de forma corpului

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment