Ce culori se poartă în toamna-iarna 2015-2016

Tinute roz

Ce culori se poartă în 2015-2016?

Prezentările de modă de la New York, Londra și Milano ne-au dezvăluit deja ce culori se poartă în toamna-iarna 2015-2016 și nu avem nimic de spus decât că sunt magnifice! Deși în sezonul rece ne-am obișnuit cu nuanțe reci și întunecate, pentru 2015-2016 desginerii propun combinațiile de culori puternice alături de accesorii statement.
Pe catwalk a fost un adevărat spectacol de elemente sportive combinate cu blănuri și mesaje revoluționare. Marc Jacobs este unul dintre designerii care au folosit cuvinte precum solidaritate și alegere pentru a promova drepturile femeii.
Leatrice Eiseman, director executiv al Institutului Pantone Color susține că paleta de culori pentru toamna anului 2015 este înrădăcinată în culori multi-fațete, androgine, cu adevărat unisex. De la nuanțe neutre de pământ până la culori îndrăznețe, tendințele de culoare sunt de fapt reflecții a ceea ce întruchipează distracția, speranța și fantezia.
Conform Pantone, în toamna-iarna 2015-2016 tendințele de culoare includ 10 nuanțe diferite. Iată ce culori se poartă în toamna-iarna 2015-2016:

1. Gri-albastru:

Cei de la Pantone au numit-o Stormy Weather, fiind comparată cu o zi acoperită de nori, gri și rece. Cu toate acestea, gri-albastru este o nuanță puternică, fiind de fapt liniștea de dinaintea furtunei. Este culoarea perfectă pentru ținuta de birou, mai ales dacă ești o femeie puternică, căreia nimic nu-i stă în cale. Printre designerii care au adoptat această culoare se numără Proenza Schouler, Michael Kors, Nicole Miller și Stella McCartney.

Haine gri

2. Verde-măslin:

Dacă până acum nuanțele de kaki erau specifice ținutelor cu motive militare, iată că în 2015-2016 capătă o notă elegantă și sofisticată. Nuanța pământie de verde ne amintește de activitățile sănătoase, iar Elie Saab a reușit cel mai bine să transforme această culoare într-una de efect.

Haine kaki

 

3. Albastru tropical:

Este o nuanță de albastru cu o aplicație ușoară de verde, care înviorează culoarea și o face să pară atât de magnetică! Când spui albastru tropical nu poți să nu te gândești la apele tropicale și oceanele neexploatate.

Rochii albastre

4. Roz cașmir:

Chanel a ales nuanțele de roz cașmir pentru noua sa colecție și cu siguranță a făcut o alegere bună! Aceeași nuanță o poți găsi și printre piesele vestimentare alese de Dolce & Gabanna, Pascal Millet, Lela Rose și Pamella Roland.

Tinute roz

5. Portocaliu Cadmiu:

Este o culoare care oferă un sentiment de optimism, o dorință parcă de a revedea soarele. Nuanța de portocaliu Cadmiu poate părea hippie, însă definește distracția și fantezia pentru fiecare dintre noi, fiind o culoare jucăușă.

Haine portocalii

6. Orhidee Ametist:

Este o culoare intrigantă, ce evocă un sentiment de calm combinat cu senzualitate, languroasă, dar suficient de îndrăzneață. Nuanța de orhidee ametist este plină de contradicții, dar de asemenea inspiră creativitate.

Haine mov

Care este culoarea ta preferată?

Sursă foto: Style.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment